Anoreksja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mario1275
    Początki nałogu
    • 2005
    • 420

watson witam w klubie
    www.modelownia.pl

Komentarz

• mkwiek
      Uzależniony
      • 2006
      • 862

no dobra, ja mam 187 cm i 65 kilo. jem co popadnie od pożywnych rzeczy po syf z mcdonalda. niektórzy z Was mówią o badaniu i problemie. jakim?
      I am FX

Komentarz

• Driver
        Zablokowany
        • 2005
        • 786

Zamieszczone przez JSK
        Olej encyklopedię zdrowia i przebadaj się. Masz 10kg niedowagi, a to już może sygnalizować problem. Serio!

Ale ja mam wszystko przebadane.

Komentarz

• Wats0n
          Uzależniony
          • 2006
          • 996

Zamieszczone przez mkwiek
          no dobra, ja mam 187 cm i 65 kilo. jem co popadnie od pożywnych rzeczy po syf z mcdonalda. niektórzy z Was mówią o badaniu i problemie. jakim?
          Nadczynność tarczycy.
          Pomijając taki drobiazg jak przyspieszone "zużywanie się" organizmu, wzrasta ryzyko uszkodzenia wątroby. Do tego dochodzą problemy z sercem i możliwa nerwica.
          Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• mkwiek
            Uzależniony
            • 2006
            • 862

Zamieszczone przez Wats0n
            Nadczynność tarczycy.
            Pomijając taki drobiazg jak przyspieszone "zużywanie się" organizmu, wzrasta ryzyko uszkodzenia wątroby. Do tego dochodzą problemy z sercem i możliwa nerwica.
            nerwicę to chyba juz mam...

sprawdziłem na necie:
            "Chory z nadczynnością tarczycy to jakby przeciwieństwo chorego z niedoczynnością: szczupły, często wręcz wychudzony i nadal chudnący, stale mu ciepło, ma podwyższoną temperaturę ciała (stan podgorączkowy), skarży się na biegunki, nerwowość, labilność emocjonalną (łatwo się denerwuje, miewa bez powodu obniżony nastrój), drżenie rąk, kołatanie serca. W wyglądzie pacjenta zwraca uwagę wygładzona, cienka i wilgotna skóra, błyszczące oczy, a w przypadku postaci nadczynności tarczycy zwanej chorobą Gravesa - Basedowa - wytrzeszcz oczu."

część się zgadza a część nie nie wiem czy to powód do radości czy smutku?
            Ostatnio edytowany przez mkwiek; 5737. Powód: powiększyłem swoją wiedzę :)
            I am FX

Komentarz

• Wats0n
              Uzależniony
              • 2006
              • 996

Cóż, w tego typu opisach zwykle podają najbardziej hardcore'owy scenariusz. Zawsze nadprodukcja hormonów może być nie aż tak duża. Jeynie badanie poziomu T3 i T4. Zawsze lepiej wiedziec, czy cos jest nie tak.
              Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

Pracuję...