Mała ankietka
Czy jesteś zadowolony(a) z wyników wyborów w swoim Mieście
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
U mnie najwięcej głosów zdobył kandydat na burmistrza , który ma podobnie brzmiące nazwisko do Kononowicza
Mam nadzieję że druga tura coś zmieni , chociaż na żadnego z kandydatów , którzy wezmą w niej udział nie głosowałem .
"Mój" kandydat dopiero 4 miejsce

Komentarz
-
-
Komentarz
-
Mogło być gorzej. Szkoda tylko, że nikt ze znajomych nie dostał się do rady, zawsze fajnie mieć kolegę u żłoba
Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.plKomentarz
-
-
-
Jestem, choć nie jest to wynik idealny, ale na pewno nie jest gorzej.Komentarz
-
No ja znam tylko tych na burmistrza... coż... 3 kadencje burmistrzem bedzie facet który był bibliotekarzem wcześniej i ogólnie średnio rozgarnięty jest... coż... przezyje
Komentarz
-
-
U mnie w mieści wynik wyborów prezydenckich zgodnie z przewidywaniami. W ankiecie zagłosuję, jak już będą pozostałe wyniki.Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł
Komentarz
-
W sumie tak. Wygral w pierwszej turze dawny Prezydent.
Jak to się mowi wróg ale swój, bo z dawnego obozu czerwonych.
Zawsze wspieral nasze inicjatywy fotoklubowe.
A ten drugi mimo zaplakatowania calego miasta poległ strasznie. NIc dziwnego malowaniec raz SLD teraz na PO. Przyjazd Rokity na czerwony wschód także nie pomógł.Komentarz
-
W Gorzowie wygrał "stary" prezydent. Swego czasu głośno było o nim w mediach, ponieważ podczas swojej kadencji przez chyba 2 miesiące siedział w areszcie.
Dobrze, że wygrał bo:
a) Był (jest) naprawdę niezłym prezydentem
b)NIe jest z PiSu :-D350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
Komentarz