Aha zapmniałem... Ludzie z okolic Tychów niech jutro nie wychodą na pole
Dobrze radzę.
Tychy prawko.
Zwiń
X
-
-
Zakk Wylde - no i jak
? Zdałeś?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
-
No i co zdales.... pracuje w Tychach i niewiem czy ma dzis wychodzic z pracy na miasto czy lepiej czekac do wieczora i mknac do domu... aby mi nie obil fury.... bo potem blachary nie poleca na moje autko....
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
Własnie wróciłem z Tychów i..........
Nie wiem jak to napisać czy dobrze dla mnie czy nie dobrze dla innyh kierowców.
Oczywiście zdałem
Moja inteligencja i bystrośc umysłu pozwoliła mi na zdanie tego egzaminu 
Niestety fotk nie ba bo Pan Baron (egzaminator mój) nie pozwolił na to ;(
JEsli chodzi o strzegoły to Egzaminy na 0 błędów, łuk zrobiony bez kotekty i nie stoczyłem się z super małej gorki (ruszanie z zorgi).
Teraz czas na oblewanie
Może jakiś zlocik w katowicach
sprzęt | | |Komentarz
-
-
:grin: :grin: No to powinszować - całe szczęście, że w najblizszej przyszłości nie wybieram się na południe:wink:
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
No to gratulacje
Ponoć ciężko zdać a tu proszę kolega bez koperty i od pierwszego razu! Znaczy sie zdolny siakiś taki :wink: ! Teraz pozostaje Ci tylko praktykować w jakiejś dobrej furce. :wink:40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszamKomentarz
-
No i udalo sie
, zdalem za pierwszym razem. Łuk co prawda z poprawka(stres chyba), ale reszta ok
. Pozdrowionka dla wszystkich zdajacych i powodzenia.
Komentarz
-
Nie wiem dlaczego ale u mnie w rodzinie wszyscy zdawali za pierwszym razem bez koperty ofcurse
Narazie fury nie mam własniej ale będę jeździł raz za czas Suziki swift 1.0 (ja mama mi pożyczy
)
Wczoraj byłem w tychach załatwoać papierki i powiem wam, że nie chciałbym jeszcze raz zdawać (byłem ok 1 godzinie na placu tak dla jaj i wszyscy oblali <wow> ! ) Ale za to jak ja zdałem to smutno mi było, że to już koniec tych testów i tego bałaganu Tychowskiego
sprzęt | | |Komentarz
-
Komentarz