Zaraz mnie coś trafi

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • swiderski
    Początki nałogu
    • 2006
    • 338

Zaraz mnie coś trafi

Zaraz chyba zacznę gryźć ścianę
    Wychodzę dzisiaj rano z domu z zamiarem pojechania na giełdę; patrzę - ktoś mi znowu uderzył w auto (i oczywiście uciekł). Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nie fakt, że to już !czwarty! raz od początku wakacji :sad: Tylko ja mam takie 'szczęście"? Zacząłem się zastanawiać, czy nie zapolować jakoś na "lamaczy zderzaków". Chyba sprawię sobie kamerę i będę ją ustawiał tak, żeby przez noc obserwowała ten złom :neutral:
    Ok, wyżaliłem się
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX
  • zanussi
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1696

pech.... no i takie specyficzne miasto ta warsz..... Gorzów powiadasz? pozdrów ide mnie moją ciocię z Gorzowa i brata ciotecznego.... pozdrowisz?
    Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• swiderski
      Początki nałogu
      • 2006
      • 338

Zamieszczone przez zanussi
      pozdrów ide mnie moją ciocię z Gorzowa i brata ciotecznego.... pozdrowisz?
      Jasne, już ich pozdrowiłem

Komentarz

• Nemeo
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1757

Widziałem ostatnio program w tv, o L-kach trenujących parkowanie i inne manewry na osiedlach. / podobno place manewrowe są już nie trendy /.

Komentarz

• swiderski
          Początki nałogu
          • 2006
          • 338

Nawet mnie nie dobijaj
          Szkoda, że za każdym razem był to inny samochód (inny kolor), bo może udałoby mi się wytropić tą eLkę na osiedlu...

Komentarz

• arekko
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 30

mi wywalili niedawno zamek w samochodzie. NIc nie zginęło, tylko płyty porozwalane po całym samochodzie. Wymieniłem i drugiej mocy znowu to samo Myślałem, że ktoś mnie nie lubi, ale sąsiada spotkało to samo.
            Pozostał mi parking dla 12 letniego staruszka, by do w-wy do pracy móc dojeżdżac.
            Młodzi złodzieje sie uczą czy jak?

Komentarz

• Czacha
              fotograf
              • 2004
              • 4868

Polakierowalem drzwi w aucie bo juz korozja dawala sie we znaki (ech te Ople).. nowym lakierem cieszylem sie 2 dni.. ktos mi zarysowal na boku. Czlowieka k****a czasem moze strzelic.

Tak wiec lacze sie w bolu.
              https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Zielony
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2928

Ostatnio (bodajże w Poznaniu) postawili specjalne znaki zakazu wjazdu 'eLek' na tereny osiedlowe No i bardzo dobrze
                sigpic

Komentarz

• swiderski
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 338

Castorama w Gorzowie też ma podobne znaki - wszystkie eLki mają je głeboko w dupie

Komentarz

• jadeit
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 466

ja doznałem kradzieży wręcz błachej
                    ale jak takie rzeczy kradną to jap......
                    ukradł mi ktoś zakrętki na wentyle z wszystkich 4 kół... ŻENADA...
                    syf i mogiła.... tak to chyba tylko w polsce
                    un point c'est toi
                    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Komentarz

• zanussi
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1696

Zamieszczone przez swiderski
                      Castorama w Gorzowie też ma podobne znaki - wszystkie eLki mają je głeboko w dupie
                      ale parkingi to drogi wewnętrzne i ochroniarze mogą po prostu Elkę wyp.... wyp..... wyprosić z parkingu
                      Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• swiderski
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 338

Nie wnikam w to, czy mogą czy nie - wiem, że pomimo ustawienia znaku elki jeżdża tak jak jeździły.

Komentarz

• akustyk
                          gajowy
                          • 2004
                          • 12226

kurcze... mnie zeszlego listopada delke z kol podpi... zaraz jak zmienilem gumy letnie na zimowki.

a poza tym zero problemow. zdarzylo mi sie pod domem auto niezamkniete ze 2-3 razy zostawic na kilka godzin (bez komentarzy o zakreconych matematykach) i stoi, nikt do srodka sie nie dobiera.

inna kwestia, ze w srodku nic wartosciowego nie zostawiam, i nawet nie mam radia (zona wystarcza w dluga trase , a na krotkich sam sobie gwizdze jesli potrzebuje)
                          www albo tez flickr

Komentarz

• Oakhallow
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 258

Zamieszczone przez jadeit
                            ja doznałem kradzieży wręcz błachej
                            ale jak takie rzeczy kradną to jap......
                            ukradł mi ktoś zakrętki na wentyle z wszystkich 4 kół... ŻENADA...
                            syf i mogiła.... tak to chyba tylko w polsce
                            Pewno miales jakies zajefajne, kolorowe i w ogole.

Mi pare razy zarysowali boczki na marketowych parkingach. Ludziska przeciskaja sie z wozkami miedzy autami. Teraz parkuje tak zeby nikt nie mial interesu przeciskac sie kolo mnie.
                            A z tymi eLkami to dramat jest. Radze unikac parkingu na Placu Konstytucji w wawie. Bezpiecznie jest przy Promenadzie (od strony Goclawia). A za to chyba w Arkadii wpuszczają (a zdjec robic nie pozwalaja ).

i nawet nie mam radia (zona wystarcza w dluga trase , a na krotkich sam sobie gwizdze jesli potrzebuje)
                            ergo nie jezdzisz w dlugie trasy sam... szczesciaz. Ja musialem kiedys pojechac z wawy do Ostravy nowym autem jeszcze bez zamontowango radia, jechalem sam. Tragedia!!!

Oakhallow
                            Ostatnio edytowany przez Oakhallow; 3539.

Komentarz

• akustyk
                              gajowy
                              • 2004
                              • 12226

Zamieszczone przez Oakhallow
                              ergo nie jezdzisz w dlugie trasy sam... szczesciaz. Ja musialem kiedys pojechac z wawy do Ostravy nowym autem jeszcze bez zamontowango radia, jechalem sam. Tragedia!!!
                              ostatnio generalnie malo takich tras robie sam, bo z malym dzieckiem w domu sie ojcowie po prostu nie rozbijaja po swiecie jesli nie musza ;-)

ale tak po prawdzie, to w dlugie trasy wole zdecydowanie zone. ostatnio obracalem Wroclaw-Berlin-Wroclaw (2 x 350km ale w odstepie 5 dni) i jednak brak tej drugiej osoby, ktora zagaduje, utrzymuje przy uwadze i pilnuje czy sie nie zasypia byl odczuwalny - zwlaszcza, ze w tamta strone jechalem przed 5.00 rano. inna sprawa, ze w drodze powrotnej bylem juz tak zmeczony, ze nawet sobie na 100km przed Wroclawiem wyprzedzanie odpuszczalem i obtrabywanie debili, ktorzy na droge o takim natezeniu ruchu wyjezdzaja bez wlaczonych swiatel (no bo ch* z wlasnym bezpieczenstwem, jesli przepisy nie wymagaja wlaczania swiatel przy pochmurnym niebie na drodze, gdzie ludzie tylko patrza jak wyprzedzac, i dobra widocznosc aut z naprzeciwka jest niezwykle wazna ... )

a kobita to jednak kobita i gadac duzo i potrafi i lubi. a w takich okolicznosciach to bardzo cenne ;-) zreszta, moja zona sama o tym wie, i wsiadajac do auta przed dluzsza trasa od razu pyta, czy ma wlaczyc "Polskie Radio Myszka"

kierowcy, doceniajcie swoje babki, nawet jak marudza "za szybko jedziesz" albo "po co wyprzedzasz" - zwlaszcza nie majac same prawa jazdy
                              www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...