Mam prośbę do bardziej biegłych odemnie ludzi w softach. Chciałem przekonwertować sobie pdf do formatu edytowalnego, najlepiej word. Niby ściągnałem sobie jakiś program do tego i niby mi przekonwertował tyle, że w pliku wynikowym było 30% tekstu pliku oryginalnego. Nie wiem, nie umiem, nie potrafie, zarobiony jestem, mógłby ktoś mi pomóc ??? Please. Aha i sorry, że to jest zupełnie off photo ale jestem w potrzebie
Prośba o pomoc w przekonwertowaniu
Zwiń
X
-
Prośba o pomoc w przekonwertowaniu
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Tagi: Brak -
-
Chyba się nie da
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
Dzięks, poszło5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Poszlo z powrotem.
Daj znac - czy doszlo.
Pozdrawiam serdecznie.
PS: Know how (dla potrzebujacych)
Konwertuje sie Adobe Acrobat (full) - po prostu 'save as' - z zastrzezeniem, ze plik nie jest chroniony haslem. Jesli jest - to sa na to sposoby... [EDIT]
I tak bylo w tym przypadku (jak i w instrukcjach pdf ze strony canon - trzeba odhaslowac, by wydrukowac bez watermarka [copy])
PS2 Z braku Acrobata...
Mozna tez pdf-a na jakiegos OCR wrzucic - i tez cos z tego bedzieOstatnio edytowany przez zOOn; 4223.Komentarz
-
ROTFLZamieszczone przez zOOnI tak bylo w tym przypadku (jak i w instrukcjach pdf ze strony canon - trzeba odhaslowac, by wydrukowac bez watermarka [copy])
MSPANCthe silence is deafeningKomentarz
-
ogólnie możliwości chronienia dokumentów pdf są bardzo duże.
w najnowszych wersjach z nowymi sposobami szyfrowania jak ktoś da niezłe hasełko (małe i duże litery, cyfry i znaki specjalne) to odkodować tego szybko nie sposób
a można sobie zastrzeć wszystko - nawet zaznaczanie i kopiowanie tekstu do schowka czy zczytywanie przez programy typu FineReader, ale nawet na to jest sposób
to taki mały OT
I am FXKomentarz
-
Jescze nie dotarło. W razie czego wrzuć jeszcze na [email protected]
Pozdrawim5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
-
Mam wyedytowac, coby wszyscy ze smiechu ni zeszli?Zamieszczone przez gietrzyROTFL
MSPANC
BTW & IMHO Polityka canona w sprawach softu i manuali to zenada. A to slynne [copy] usuwalem koledze australijczykowi - bo kupil aparat z niemieckiej strony - a w ich jezyku tylko piwo umie zamowic...Komentarz
-
-
Mam. Jeszcze raz wielki Dzięks.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
-
-
Jeżeli da się wyświetlić, to nie ma takiej możliwości, żeby się nie dalo zgrać / skopiować choćby jako zrzut ekranu. No po prsotu się nie da.Zamieszczone przez mkwiekogólnie możliwości chronienia dokumentów pdf są bardzo duże.
w najnowszych wersjach z nowymi sposobami szyfrowania jak ktoś da niezłe hasełko (małe i duże litery, cyfry i znaki specjalne) to odkodować tego szybko nie sposób
a można sobie zastrzeć wszystko - nawet zaznaczanie i kopiowanie tekstu do schowka czy zczytywanie przez programy typu FineReader, ale nawet na to jest sposób
to taki mały OT 
A co do konwersji ,,zabezpieczonych'' pdfów, to sporo możliwości daje psutils.Komentarz
-
tylko jako zrzut ekranu. liter do worda się skopiować nie da jak odpowiednio zabezpieczyszZamieszczone przez minekJeżeli da się wyświetlić, to nie ma takiej możliwości, żeby się nie dalo zgrać / skopiować choćby jako zrzut ekranu
musisz wtedy finereaderem odzyskiwać z obrazka
jak chcesz mogę Ci coś takiego przygotować to popróbujesz
I am FXKomentarz
Komentarz