Czarny bardziej profi.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MacGyver
    Cenzor
    • 2006
    • 7043

Zamieszczone przez Silent Planet
    Do 300d swego czasu ktoś sprzedawał na Allegro folie samoprzylepne, którymi można było okleić aparat - mogłeś mieć czerwony, żółty, czarny i jaki jeszcze chciałeś.
    I EOS stawał się wtedy ... prawie jak komórka
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Avadra_K
      Uzależniony
      • 2006
      • 580

:wink: A tak własciwie, to żeby mieć już tak "full profesjooonalll" sprzęt to trzeba by wprowadzić nowy kanon do wzornictwa Canona:-P :-P IHMO trzeba zacząć przmalowywać "czarnr body" na taki sam kolor jak malowane są eLki:-o :-o
      I wtedy już nie mam bata konkurencja wysiada

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• thorin
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1990

Zamieszczone przez Silent Planet
        Do 300d swego czasu ktoś sprzedawał na Allegro folie samoprzylepne, którymi można było okleić aparat - mogłeś mieć czerwony, żółty, czarny i jaki jeszcze chciałeś.

wlasnie, przypominam sobie ze Tomasz Golinski tez o czyms takim wspominal, nigdy jednak rzeczonej folii nie widzialem, trabanta juz dawno nie mam a do tych puszek ktore mam takiej folii niestety nie ma... chyba zrobie "ful profeszonal sprej mejkołwer"

Komentarz

• Tomasz Golinski
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 8623

Zamieszczone przez thorin
          wlasnie, przypominam sobie ze Tomasz Golinski tez o czyms takim wspominal, nigdy jednak rzeczonej folii nie widzialem, trabanta juz dawno nie mam a do tych puszek ktore mam takiej folii niestety nie ma... chyba zrobie "ful profeszonal sprej mejkołwer"
          Tu był wątek o tym: http://www.bgf.pl/forum/viewtopic.php?t=646 Niestety zdjęć już nie ma, ale wyglądało to paskudnie
          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

Za czasow kiedy komputery byly kremowe i tylko takie pomalowalem myszke na kolor czarny (profi, wiadomo ) szprejem akrylowym, tyle ze polysk. Scieralnosci przez bardzo dlugi okres uzytkowania nie stwierdzilem.
            ...

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

a ja cos takiego znalazlem http://www.pbase.com/cedric_g/matriel_et_camouflage

a z linka Tomasza to jest swietne http://www.mir.com.my/rb/photography...old/index2.htm
              Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

Pracuję...