Brutalnie zamordowany Golden [*] - Apel o Pomoc

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Venio
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1084

Brutalnie zamordowany Golden [*] - Apel o Pomoc

Sprawa jest straszna. Został zamordowany Golden Ozzy. Wszystko jest na forum o psach (strasznie długie) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280

i tutaj, mozna powiedziec, w pigułce...

Naprawde ja odpadłem czytając to i sledząc wątek. Szmate bym zabił tą łopata na miejscu...
    Niech to bedzie nagłosnione! Wszyscy koledzy z forum ktorzy pracują w gazetach i innych mediach lub mają kontakty niech postarają sie o rozgłoszenie tego wszystkiego.
    Plus bardzo wazna jest zbiorka pieniędzy na proces przeciwko tej ktora zamordowala tego psa
    Musi byc kara!
    Ostatnio edytowany przez Venio; 1647.
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Kurcze, mordują brutalnie ludzi i nikt nie zakłada wątków na forum. To tylko pies, luuuz.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• FOTOGRAF
      Uzależniony
      • 2005
      • 762

skoro pies zostal zabity, i podales linka to sie pytam czy sa tam zdjecia jakies mocno dyrastyczne?:P a pytam sie po to bo moge miec koszmary i nie lubie takich zdjec:P
      Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
        Kurcze, mordują brutalnie ludzi i nikt nie zakłada wątków na forum. To tylko pies, luuuz.
        Kazy ma inny pogląda na ta sprawe a wątek jest dla zaintersowanych. Zakladacie tutaj wątki o kawałach i innych pierdołach to tez mozna chyba w takiej sprawie?

Poza tym Tomku jak ktos zamorduje W TEN SPOSOB człowieka to napewno zostanie to rozdmuchane w mediach a o psie juz sie tyle nie mowi. A moze jej to ujsc na sucho...
        Zresztą nie bede tu sie wypowiadał bo dosyc juz zostało powiedziane w linkach ktore podałem. TYLE... kto chce ten wchodzi czyta i ewentualnie pomaga, kto nie chce ten niech nie krytykuje

FOTOGRAF - nie nie ma tam takich zdjęc. Są tylko linki do nich wiec same z siebie nie wyskoczą...
        Ostatnio edytowany przez Venio; 1647.

Komentarz

• muflon
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 6763

Kurcze, mordują brutalnie ludzi i nikt nie zakłada wątków na forum.
          Z tym się zgadzam...
          To tylko pies, luuuz.
          ... a z tym już nie
          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• ddChavez
            • 2006
            • 11

Nie wiem czy dobrze zrozumialem Twoja wypowiedz ale odnioslem wrazenie ze skoro to tylko pies to nie ma o czym mowic. Przeciez pies tez czuje i cierpi!!! I zaden "luz"!!!
            Moje zdjęcia

Komentarz

• Tomasz1972
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 3042

Dziś mysz , jutro kot , pojutrze piesek a popojutrze TY , a później piosenka "to nie był film" . Bezkarność dla przestępców niestety istnieje , dlatego takie sprawy trzeba nagłaśnieć i walczyć nie tylko z przestępczością gdzie pokrzywdzonymi są ludzie , ale także z przestepczością ogólną , czy jak ją nazwać , gdzie istnieje jakieś naruszenie prawa ... często dotyczące zwierząt , które głosu nie mają .

Komentarz

• ripek
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1486

Ostre skrzywienie musi mieć ta panna

To nie "tylko" ale "aż" pies - który wywołuje u większości ludzi skrajnie pozytywne emocje. Tym bardziej jestem w szoku
                Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Venio
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1084

już sie bałem ze wszyscy zareagują jak Tomasz...

Komentarz

• Tomasz Golinski
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 8623

Zamieszczone przez ddChavez
                    Nie wiem czy dobrze zrozumialem Twoja wypowiedz ale odnioslem wrazenie ze skoro to tylko pies to nie ma o czym mowic. Przeciez pies tez czuje i cierpi!!! I zaden "luz"!!!
                    Muchy też.
                    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• Tomasz1972
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 3042

Muchy też.
                      Ssaki moim zdaniem czują inaczej niż owady ze względu na bardziej i inaczej rozwinięty system nerwowy , a w szczególności mózg .

Komentarz

• ddChavez
                        • 2006
                        • 11

Muchy też.
                        A Ty cos czasem czujesz? Chyba nie.
                        Moje zdjęcia

Komentarz

• AdrianP
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 462

Może wprowadzę nutkę radości, oto mój nowy goldenek (zdjęcie sprzed półtora tygodnia, waży już 2.5 kg więcej niż wtedy, rośnie jak drożdże)

Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

Zamieszczone przez Tomasz1972
                            Ssaki moim zdaniem czują inaczej niż owady ze względu na bardziej i inaczej rozwinięty system nerwowy , a w szczególności mózg .
                            Owszem, a ludzie jeszcze inaczej. I co z tego? Od tego tylko krok do przymusowego wegetarianizmu.

Komentarz

• Jac
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 4813

no co Tomasz - wez bejsbola i zlej tego pieska zeby byl caly we krwi a pozniej usiadz i powiedz - luzzz to byl tylko pies...
                              Instagram

Komentarz

Pracuję...