Prośba do kolegów z Łodzi

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • domero
    Bywalec
    • 2005
    • 155

Prośba do kolegów z Łodzi

Mam małą prośbę do kolegów z Łodzi. Chodzi mi o informację, co znajduje się na posesji przy ul. Zielonej 8. Jeśli byłaby taka możliwość prosiłbym o zdjęcie (via mail - [email protected] ) tego budynku z ujęciem ew. szyldów znajdujących się przy wejściu.
    Zgodnie z informacjami na stronie www.execomputers.pl ma się tam znajdować ów sklep (.exe Computers), choć pewnie jest to prywatna posesja.
    Straciłem wszelki kontakt z tą firmą i obawiam się, że zostałem wyrolowany.

Dominik
    domero
  • McKane
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2015

Hejka ... postaram sie dzisiaj tam podjechac i obfocic. Ale bede dopiero wieczorem.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• domero
      Bywalec
      • 2005
      • 155

McKane, coś z tego wyszło?
      Może ktoś inny znajdzie chwilkę, że podskoczyć do centrum. Jest Was w końcu paru w Łodzi, prawda?
      Czas, niestety, gra na moją niekorzyść.
      Bradzo Was proszę.
      domero

Komentarz

• p_lar
        Początki nałogu
        • 2006
        • 287

Zamieszczone przez domero
        McKane, coś z tego wyszło?
        Może ktoś inny znajdzie chwilkę, że podskoczyć do centrum. Jest Was w końcu paru w Łodzi, prawda?
        Czas, niestety, gra na moją niekorzyść.
        Bradzo Was proszę.
        Dobrze że się przypomniałeś .
        W zasadzie o co biega? nie odpowiadają na telefony?
        Dzisiaj w drodze do pracy przejeżdzałem obok. Było przed 9 rano, chyba zamknięte, więc nie wiem czy działają (pewnie od 10). Firma z zewnątrz wygląda jak dawniej, Okna zaklejone całkowicie reklamami więc nic nie widać. Szyldy wiszą, chyba firma istnieje. Znam ją z widzenia, nawet kiedyś miałem kupić u nich zasilacz do kompa ale na stronie mieli chore ceny. Może jutro zajrzę jak będę wracał do chaty...
        Can-on, can-off...

Komentarz

• domero
          Bywalec
          • 2005
          • 155

Telefony milczą, maile wracają. Czasem jak dzwonię jest sygnał zajętości, więc nie ja jeden próbuję się do nich dostać.
          Może na dzwiach jest jakaś informacja o przerwie w pracy albo coś?
          domero

Komentarz

• McKane
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2015

Jestem. Ja przejezdzalem obok dzisiaj (nie moglem sie zatrzymac) i bylo otwarte. Moze jutro uda mi sie wejsc i zapytac co z ich telefonem ale nie obiecuje.
            http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• domero
              Bywalec
              • 2005
              • 155

Udało mi się przed chwilą dodzwonić na komórkę. Pan ma sprawdzić co z moim zamówienim i dać znać. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
              Niestety nie udało mi się dowiedzieć o przyczynę braku wszelkiego kontaktu przez ostatnie dni. Tak więc całkiem spokojny jeszcze nie jestem.

-EDIT-

Kawał sk*la. Mówi, że sprawdzi i oddzwoni w ciągu pół godziny, po czym wyłącza telefon.

-EDIT2-

Jako że miałem dziś sprawę do załawienia w połowie drogi od chaty do Łodzi, postanowiłem dołożyć parę złotych na etylinę i pofatygować się do sklepu. Po krótkiej i nieprzyjemnej dyskusji dostałem zwort wpłaconej kasy + częściwą rekopensatę kosztów etyliny.
              Generalnie konkluzja taka, że w zakresie prowadzenia sklepu internetowego goście są beznadziejni. Może jako sklep "stacjonarny" zasługują na uwagę, ale to będą wiedzieć najlepiej "tubylcy"
              Na stacjonarny numer dalej nie można się dodzwonić. Nie zapytałem o to bo miałem za wysokie ciśnienie.

Dzięki wszystkim, którzy zainteresowali się moim problemem.

Jeśli o mnie chodzi: EOT.
              Ostatnio edytowany przez domero; 1750.
              domero

Komentarz

Pracuję...