Zgrywanie zdjęć z dwóch aparatów

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • christoo
    Coś już napisał
    • 2012
    • 90

Zgrywanie zdjęć z dwóch aparatów

Witam, mam pytanie do duetu fotografów. W jaki sposób oddajecie zdjęcia? Chodzi mi o to, że jak posegregujemy zdjęcia datami to wymieszają się klatki np z przygotowań u młodego z przygotowaniami u Pani młodej którę są zrobione w tym samym czasie. Macie jakieś swoje sztuczki, dobre praktyki jak to ogarnąć żeby było dobrze? I drugie pytanie oddajecie zdjęcia które mają nazwe np. img_0891 itp? ?

Pozdrawiam
  • jinks
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2178

Odp: Zgrywanie zdjęć z dwóch aparatów

Zamieszczone przez christoo
    Witam, mam pytanie do duetu fotografów. W jaki sposób oddajecie zdjęcia? Chodzi mi o to, że jak posegregujemy zdjęcia datami to wymieszają się klatki np z przygotowań u młodego z przygotowaniami u Pani młodej którę są zrobione w tym samym czasie. Macie jakieś swoje sztuczki, dobre praktyki jak to ogarnąć żeby było dobrze? I drugie pytanie oddajecie zdjęcia które mają nazwe np. img_0891 itp? ?

Pozdrawiam
    Ułóż je w pożądanej kolejności i przenumeruj np. Kasia&Tomek_001.jpg itd.
    Miłego dnia
    moja www

Komentarz

• christoo
      Coś już napisał
      • 2012
      • 90

Tak właśnie na chwilę obecną robie, tylko zastanawiałem się czy jest szansa ten proces jakoś zautomatyzować

Komentarz

• jinks
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2178

Zamieszczone przez christoo
        Tak właśnie na chwilę obecną robie, tylko zastanawiałem się czy jest szansa ten proces jakoś zautomatyzować
        Możliwe, że w jakimś programie da się zrobić dwustopniowe filtrowanie jednocześnie - po body i po dacie.
        Miłego dnia
        moja www

Komentarz

Pracuję...