nadgodziny
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Odp: nadgodziny
Problem wygląda trochę jak scenariusz paradokumentu typu Trudne Sprawy
Myślałem, że ludzie już w internecie nie próbują rozwiązywać takich problemów na forach
Mimo wszystko jeżeli historia jest prawdziwa to życzę powodzenia i tak jak poprzednicy sugeruję poważną rozmowę z żoną. No i oczywiście zainteresuj się może bardziej dogłębnie. Nie wiem jak u Ciebie z zaufaniem, ale myślę, że domyślisz się co mam na myśli
Hobbystycznie piszę bloga o fotografii ślubnej. Pierwszą sesję mam jeszcze przed sobą, ale interesują mnie również kwestie "obsługi klienta" i prawne. Mój ostatni artykuł dotyczy fotografii ślubnej i zagwarantowania sobie, że zdjęcia będą takie, jak chcemy. Tutaj jest artykuł.Komentarz
-
Coraz bardziej podoba mi się ten wątek
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Oj. Nieładnie. Listonosz z szefem murzyn em obrabiają koledze żonę, a Ty się cieszysz? Jak zdjęcia z tych akcji tu powrzuca, to będziesz się miał z pyszna.
P.S.
Trzeba by mu Sony a7r iii doradzić, zeby ostre wyszło wszystko do dużych wydruków, bo wiadomo...Komentarz
-
Ale kolory mogą być nie teges więc nie wiem czy to rada od serca
.....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Oj tam kolory. Ale jak mu doradzimy sony, to wiemy z doświadczenia obecnych tu użytkowników, że delikwent zacznie paluszek trzymać w specyficzny sposób przy trzymaniu filżanki. A wtedy kto wie? Może żona doceni jego wyjątkowe maniery i przestanie puszczać się z przełożonym i listonoszem.Komentarz
-
no to mamy finał tej pasjonującej opowieściZamieszczone przez misyogiKażdemu polecam w takich przypadkach pomoc prawnika , zupełnie inaczej rozmawia się z pracodawcą. My skorzystaliśmy z /link wycięty przez moderatora/.
Ostatnio edytowany przez Merde; 14420.Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
A taki fajny i rozwojowy wątek fotograficzny był i tak go kretyn koncertowo spier.lił!
Należy w tym miejscu dodać, że strona przez niego promowana to OSZUŚCI.Komentarz
-
-
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200Komentarz
-
Niech cie szlak misiu yogi. Jak mogłeś.Zamieszczone przez misyogiKażdemu polecam w takich przypadkach pomoc prawnika , zupełnie inaczej rozmawia się z pracodawcą. My skorzystaliśmy z /link wycięty przez moderatora/.
Moderatorze czyn swa powinnośćOstatnio edytowany przez Merde; 14420.Komentarz
Komentarz