Hej. Od dłuższego czasu moja żona nie potrafi dogadać się ze swoim szefem . Wróciła do pracy po macierzyńskim i zaczęły się problemy - praca w nadgodzinach bo pilny projekt, ważne spotkanie itp. Ostatnio też powiedział, że przesunie jej grafik i później będzie rozpoczynać pracę ( więc i później wracać do domu ). Namawiam żonę do odejścia z tej firmy ( korporacja
) i ewentualnie poszukania czegoś innego. Pomyślałem też o tym, żeby jakoś pokazać szefowi,że nie jest ponad prawem. Macie pomysł, jak mogę to zrobić?
nadgodziny
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: nadgodziny
To raczej na forum Nikona.Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb -
Porozmawiaj z żoną poważnie, bo wszystko wskazuje na to, że cię ściemnia. Pod pretekstem rzekomego konfliktu z szefem pozostaje coraz częściej dłużej w pracy. Sprawa jest dość ewidentna - żona się puszcza. W pierwszej kolejności zrób badania genetyczne potwierdzające, że jesteś ojcem dziecka. Po drugie rozpocznij śledzenie żony - rób jej zdjęcia. Nie masz aparatu? Ok. Teraz możesz zadać tu pytanie jaki aparat kupić do śledzenia żony. Na pewno coś ktoś ci doradzi.Hej. Od dłuższego czasu moja żona nie potrafi dogadać się ze swoim szefem . Wróciła do pracy po macierzyńskim i zaczęły się problemy - praca w nadgodzinach bo pilny projekt, ważne spotkanie itp. Ostatnio też powiedział, że przesunie jej grafik i później będzie rozpoczynać pracę ( więc i później wracać do domu ). Namawiam żonę do odejścia z tej firmy ( korporacja
) i ewentualnie poszukania czegoś innego. Pomyślałem też o tym, żeby jakoś pokazać szefowi,że nie jest ponad prawem. Macie pomysł, jak mogę to zrobić?
Komentarz
-
Polecam kupic 1dx2 do sledzenia zony i jakies tele. Ewidentnie kobieta robi z Ciebie jelenia. Nie daj sie walcz, a moze pogadajcie i uda sie jakis trojkat z szefem [emoji3]Komentarz
-
Panowie stajecie na wysokości zadania - aż żal będzie wycinać wątek jak coś zareklamuje
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Pamiętacie taki film "Leon zawodowiec"? Główny bohater powiedział tam w pewnym momencie coś w stylu, że nie sztuka sprzątnąć człowieka z karabinu snajperskiego na odległość. Zawodowiec robi to z bliska. Tu myślę, że podobnie 400/f2.8 to byłaby łatwizna i totalna amatorka. Namawiałbym raczej do krótkich ogniskowych. 35mm f8 ...i tak przyłapać cholerę! Nie wiadomo kiedy, nie wiadomo skąd
Miłego dniamoja wwwKomentarz
-
a tak swoja droga, to cieszy fakt ze ten spamer nie poszedł na łatwizne, troche sie postarał i sklecił całkiem chwytliwą historyjkę, można? - można!
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Komentarz
-
No bo widzisz yogi, misiu kochany: zamiast przesypiać zimę i śnić o pierdołach trzeba było żony pilnować. Teraz to już pozamiatane. Szef molestuje, ciebie rogi podswędują i szukasz porady. Znajdź sobie inną pasiekę...Komentarz
-
Tu powinno byc pytanie jak spac bo rogi uwieraja. Czy ktos moze doradzic jakas dobra poduszke [emoji23]Komentarz
-
Jak wysłac babe do pracy? Moja już trzeci rok siedzi w domu...Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200Komentarz
Komentarz