Problem z dkumentami

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dadak12
    • 2026

Problem z dkumentami

Witam wszystkich. Czy ktoś z was ma jakiś pomysł jak przenieś na dyski trochę dokumentów? Nie uśmiecha mi się zbytnio stanie przed skanerem przez kilka dni :/ Ktoś ma jakąś poradę jak to szybko zrobić?
  • tomfoot
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 2362

Odp: Problem z dkumentami

Możesz zrobić zdjęcia tych dokumentów i następnie zrzucić je z karty na dysk. Przy okazji sprawdzisz czy masz back lub front focus i takie tam. Możesz też robić zdjęcia ze statywu i przy okazji sprawdzić drgania statywu, ale do tego musiałbyś kupić wskaźnik laserowy taki najprostszy w markecie za 5 zł i poprosić o pomoc w aspektach technicznych kolegę Jana Pawlaka.

Komentarz

• michalab
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1580

Zamieszczone przez dadak12
      Witam wszystkich. Czy ktoś z was ma jakiś pomysł jak przenieś na dyski trochę dokumentów? Nie uśmiecha mi się zbytnio stanie przed skanerem przez kilka dni :/ Ktoś ma jakąś poradę jak to szybko zrobić?
      Jeśli te dokumenty to kartki luzem, to skaner z podajnikiem dokumentów ADF to się nazywa, powinien załatwić sprawę. Sam kiedyś tak zrobiłem.
      Zapraszam

Komentarz

• widlo
        • 2021
        • 0

a może zrób skan na dysku google?
        panele słoneczne Tarnów

Komentarz

• plagit
          • 2021
          • 0

Zamieszczone przez michalab
          Jeśli te dokumenty to kartki luzem, to skaner z podajnikiem dokumentów ADF to się nazywa, powinien załatwić sprawę. Sam kiedyś tak zrobiłem.
          jak dokładnie zrobić by dane bylo doklanie widac?

Komentarz

Pracuję...