Przez dziesiątki lat moje wyjazdy po za miasto to rozwożenie dzieci w różne części kraju. A teraz nadarza się okazja (wątpliwa, bo narodziły się wnuczęta) do kilku dni wolnego. Chciałbym je spędzić na rowerze i sfotografować drogę ale taką , która by prowadziła aż do horyzontu i aby nie było przy niej żadnych naniesień. Tylko droga, i pejzaż - widzieliście gdzieś coś takiego? możecie pomóc?
Brak mi powietrza
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Odp: Brak mi powietrza
Ale to ma być w Polsce?Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalbKomentarz
-
-
In this below-sea-level basin, steady drought and record summer heat make Death Valley a land of extremes. Yet, each extreme has a striking contrast. Towering peaks are frosted with winter snow. Rare rainstorms bring vast fields of wildflowers. Lush oases harbor tiny fish and refuge for wildlife and humans. Despite its morbid name, a great diversity of life thrives in Death Valley.Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
-
W Australii też mają. Kolega, który tam był, określił to "300 km prosto jak nasikał".Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Ostatnio przy okazji pobytu na działeczce pojeździłem po kujawsko-pomorskim. Okolice Izbicy Kujawskiej, +- 80 km. Myślę, że spokojnie znalazłbyś tam to czego szukasz. Najwyżej fotoszop usunie linie energetyczne. Wydaj mi się również, że czasem wystarczyłoby opuścić miasto i odwiedzić najbliższe wsie/drogi do nich prowadzące. Teren lekko górzysty, droga pod górkę i już masz drogę sięgającą horyzontuKomentarz
-
-
No dobra, poddaję się w tym kraju nie ma kawałka prostej drogi, która prowadziła by przez wolną przestrzeń.
Wracam do fotografowania mrówek.Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
Etam. Jakbyś dobrze poszukał to i w PKWŁ znajdziesz.Komentarz
-
-
Przez dziesiątki lat moje wyjazdy po za miasto to rozwożenie dzieci w różne części kraju. A teraz nadarza się okazja (wątpliwa, bo narodziły się wnuczęta) do kilku dni wolnego. Chciałbym je spędzić na rowerze i sfotografować drogę ale taką , która by prowadziła aż do horyzontu i aby nie było przy niej żadnych naniesień. Tylko droga, i pejzaż - widzieliście gdzieś coś takiego? możecie pomóc?
Ja mam zamiar sie przeprowadzic z wschodu tylko nie wiem gdzie;/ morze czy gory...
to i to fajne
Komentarz
-
Ten ostatni link jest ciekawy. Dlatego tak pisze bo na ten link wszedłem i widziałem.Komentarz

Komentarz