agd komplet
Zwiń
X
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
Odp: agd komplet
Jest ale moja znajoma właśnie zajeździła Boscha, bo też myślała że skoro jest w tabletkach to po co sypać. Tego trzeba bardzo pilnować, bo werdykt może być taki jak w jej przypadku dwuletnia zmywarka do wyrzucenia."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
^^ Wiele osób tak myśli. Do pralek za to dobrze jest używać proszki antykamienne -tez skracają ich zycie .Komentarz
-
Teraz 2 letni sprzęt i tak jest przestarzały, po co ci pralka, lodowka czy żelazko bez wifi. Instrukcje do lodówki będa niedługo grubsze niż do aparatu albo już sąKomentarz
-
pralka Elektrolux daje rade 3 rok , wcześniej był kupiony na chwile Indesit(na chwile bo gówniany ,miał się zepsuć a potrzebny był na czas przeprowadzki)ktory pracowal 10 lat, lodówkę mam Libherr, model podobno kiepski co pada zaraz po końcu gwarancji ale 15 rok już mrozi
a w necie ciagle czytam ze ten sprzet dzisiejszy to nic nie warte G, i ze zaraz sie popsuje
wychodzi na to ze nie ma co sie rozczytywac tylko isc i kupic to co sie podobaNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
FF, bo łatwiej wkładać pranie przez szeroki wlot, stabilizacja i dużo klatek na sekundę by suszyła jak trzeba
a poważniej - ja obecnie mam bosch już 4 lata i na razie działa. Elektrolux był jednak 10 lat ale się zepsułParę fotek: http://biodar.flog.pl/Komentarz
-
jak dla mnie 10 lat to bardzo dobry czas
zrsezta pralki akurat sa niedrogie wiec mozna zmieniac co i 5
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
Candy wytrzymała u mnie 18 lat, została wymieniona bo na nią patrzeć nie mogliśmy no i ze względu na rdzę, ale dalej działała. Teraz samsung od kilku lat bez zarzutu. Ja wiem czy są tanie ? 1,5-2 tys co 5 lat to nie tak małoKomentarz
-
mozna taniej, trzeba szukac
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
Komentarz
-
nie w tym sensie
sa miejsca gdzie mozesz kupic sprzet, ktory na przyklad zostal porysowany w transporcie
moja pralka ma ryse przez caly bok, akurat od sciany
ale kosztowala niecale 60% ceny podstawowejNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
U mojej żony to nie przejdzie, musi być idealna w dniu zakupu. Co to za miejsca ?
Komentarz
-
to z na serio:
właśnie wróciłem ze sklepu, gdzie kupiłem i pralkę, i lodówkę (Whirpool, LG), bez pitolenia o tym na forum fotoKomentarz
-
Komentarz
-
Dzięki za odpowiedzi w poruszonym temacie.
Myślałem, że będzie łatwiej, pojeździłem dzisiaj, pooglądałem i wybór padł na boscha. Co z tego wyjdzie zobaczę po czasie.
igor58 - przepraszam
| R3 | R5 | RF 85L | RF 135L IS | RF 15-35L IS | RF 24-70L IS | RF 70-200L IS | RF 100-500L IS | RF 1,4x |Komentarz
Komentarz