Można poczytać, pośmiać...
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
Odp: Można poczytać, pośmiać...
" narzekania na to, że technologia się rozwija"
Życzę w takim razie kolejnej owocnej dyskusji
Komentarz
-
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalbKomentarz
-
może ktoś w 3 zdaniach streścić o co kaman?Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
W skrócie - 6D powstał po to, by cena 5D3 mogła pójść znacząco wyżej od poprzednika. Tymczasem - dalej wedle autora - 6D to to samo, co 5D3 pod kątem funkcjonalności dla przeciętnego użytkownika.Komentarz
-
Komentarz
-
to chyba jednak szkoda czasu na czytanie takich rzeczy
gdyby canon był zależny od naszego forum to wszyscy pstrykali by 40d
reszta to zbytek i pieniądze w błotoNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
A cały postęp to nabijanie biednego amatora w butelkę i wyciąganie od niego kolejnych ciężko zarobionych pieniędzy. Ślub tez można robić 300D.
W ten spisek zamieszani są tez producenci obiektywów, telewizorów, samochodów, telefonów a także kart pamięci - produkują coraz większe i człowiek musi je ciągle kupowaćKomentarz
-
w sumie racja -nie stać mnie na mercedesa klasy S to napisze to badziewny, szpanerski samochód nie jeżdżący ani trochę lepiej od mojej 3
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
Tak źle nie jest
Powiedzmy, że nie stać mnie na eSkę, to zadaje sobie pytanie, czy jej naprawdę potrzebuję i czy nie starczy mi E, a może wręcz C...
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja wiem, że czytanie dłuższych tekstów ( szczególnie w internecie i prasie) jest obecnie niewarte poświęcania czasu dla wielu, ok ,znak czasów. Ale dyskutowanie chyba DOROSŁYCH ludzi i szyderka z autora tekstu bez przeczytania artykułu ( a na podstawie "streszczenia" przez kogoś w jednym zdaniu) to już masakra jakaś
jak ktoś jest tak leniwy to niech przeczyta chociaż konkluzję samego autora, pod koniec artykułu.
Nigdzie też nie napisał że tak samo dobry będzie np 650d ( taki Opel).
Czytanie ze zrozumieniem niby w szkołach było/ jest ale jak widać niezbyt skuteczne
Ostatnio edytowany przez dj_tomek; 48066.Komentarz
-
ogólnie autor tekstu ma rację, i się z nim zgadzam, tylko po co to wszystko opisywał i jeszcze tak obszernie, większość ludzi to wie.
A że są JANUSZE którzy chcą sobie kupić 5dmkIII BO TAK to niech sobie kupują i mają i się cieszą.
Jak on komuś podpowiada w sklepie co ma wybrać to super, niech robi tak dalej
jak ktoś podchodzi do tematu na poważnie to wie czego chce i to kupuje.
Ostatnio edytowany przez salas; 47223.SONY
Komentarz
Komentarz