Kamery SJCAM

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cyvilizer
    • 2026

Kamery SJCAM

Witam! Potrzebuję niedrogiej kamery takiej którą można przykręcić na kask do motocykla. Dużo jeżdżę i po prostu dla bezpieczeństwa. Na GoPro mnie niestety nie stać. Ale tu pokazują ze są jakieś tańsze Kamery SJCAM najbezpieczniejsze zakupy ProLine :: ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław i widzę że facet nakręcił film chybo o niej https://www.youtube.com/watch?v=rh6W...6ANjZR&index=3. Nie jestem tylko pewiem czy to nie jakiś tani kicz. proszę powiedzcie jak ktoś już taką ma jak się sprawuje i ile kosztuje? no i co najważniejsze czy warto kupić ;-)
  • salas
    Pełne uzależnienie
    • 2012
    • 3000

Odp: Kamery SJCAM

to sa dobre kamery, problemem jest to, że jest więcej podróbek niż oryginałów
    sam się rozglądałem, ale nie wiem gdzie kupić
    SONY

Komentarz

• PawLisKot
      • 2008
      • 7

Jestem posiadaczem takiej kamerki tylko, że firmy Tracer. Ogólnie jestem zadowolony. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na mój kanał YouTube, znajdziesz tam kilka testów.
      .:: 450D ::.

Komentarz

• Aras
        • 2012
        • 13

Takich kamerek wzorowanych na GoPro jest pełno na Aliexpress i ceny są o wiele niższe.

Komentarz

• MaciejPN
          Dopiero zaczyna
          • 2010
          • 24

najlepiej chyba teraz kupić Xiaomi Yi za około 68 dolcow, np. w banggood czy gearbest

Komentarz

• salas
            Pełne uzależnienie
            • 2012
            • 3000

Zamieszczone przez MaciejPN
            najlepiej chyba teraz kupić Xiaomi Yi za około 68 dolcow, np. w banggood czy gearbest
            o widzisz za to to i ja podziękuję sprawię sobie taki bajerek
            SONY

Komentarz

Pracuję...