Potrzebna pomoc z LR5

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Adam71
    Początki nałogu
    • 2011
    • 316

Potrzebna pomoc z LR5

Z racji zakupienia przeze mnie pakietu LR5 potrzebuję pomocy w łopatologicznym wytłumaczeniu mi osobiście kilku rzeczy w tym sofcie. U mnie w Pruszkowie przy moim kompie. W zamian stawiam duże piwo....
    Po prostu uważam że zajęcia praktyczne będą mi bardzo przydatne gdyż nie mogę rozkminić kilku rzeczy ... I chodzi mi o foldery , zapisywanie , tworzenie profilów itp.
  • zysk
    Pełne uzależnienie
    • 2013
    • 1120

Odp: Potrzebna pomoc z LR5

Tanie są roboczogodziny w Twoim rejonie .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Komentarz

• Adam71
      Początki nałogu
      • 2011
      • 316

Ojej , chodzi mi o koleżeńska pomoc z godzinkę ... A nie o śluby i zarabianie kasy ...

Komentarz

• zysk
        Pełne uzależnienie
        • 2013
        • 1120

Zamieszczone przez Adam71
        Ojej , chodzi mi o koleżeńska pomoc z godzinkę ... A nie o śluby i zarabianie kasy ...
        Żartowałem ,godzinka nie wystarczy.
        Kilkanascie/kilkadziesiąt samodzielnie zmarnowanych do rana godzin=najlepsza szkoła .
        "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
        7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Komentarz

• jan pawlak
          Pełne uzależnienie
          • 2012
          • 4335

LR5,
          . I chodzi mi o foldery , zapisywanie , tworzenie profilów itp.
          ...........pomoc z godzinkę

Powinieneś szukać pomocy na innych portalach, w innych miejscach gdy Ci chodzi o cuda.

jp
          Ostatnio edytowany przez jan pawlak; 45158.
          puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
          Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
          http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
          public.fotki.com/janusz-pawlak/

Komentarz

• mkamelg
            Pełne uzależnienie
            • 2012
            • 1270

Z racji zakupienia przeze mnie pakietu LR5 potrzebuję pomocy w łopatologicznym wytłumaczeniu mi osobiście kilku rzeczy w tym sofcie. U mnie w Pruszkowie przy moim kompie. W zamian stawiam duże piwo....
            Po prostu uważam że zajęcia praktyczne będą mi bardzo przydatne gdyż nie mogę rozkminić kilku rzeczy ... I chodzi mi o foldery , zapisywanie , tworzenie profilów itp.
            Wszystko, co musisz wiedzieć zaczynając pracę z Adobe Lightroom [wideoporadnik] | Fotoblogia.pl

Komentarz

Pracuję...