W co zagrać ?
Zwiń
X
-
-
Odp: W co zagrać ?
Ja grałem w strzelanki typu FPS/FPP i nie są takie imbecylne, jeżeli się odpowiednią wybierze, a zwłaszcza gdy gra się z innym człowiekiem "po sieci", a nie z komputerem.
A szachy tylko na drewnianej szachownicy.
Ci ludzie
Dota 2 - Overview - The International
chyba imbecylami nie są - wystarczy popatrzeć na pulę nagród. Zwycięski zespół zagarnął z tego prawie połowę.Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
-
A na czym polega ów Wolfenstein ?
Czy trzeba go zastrzelić, czy dogonić, czy jedno i drugie ?
IMHO oprócz bridża i szachów można się jeszcze zabawić w wyścigi samochodowe, a strzelanki to raczej są odpowiednie dla małych dzieci, bo wyrabiają odpowiednie nawyki.
Gdy takie dziecko wyrośnie, to łatwiej je wyszkolić na żołnierza i nie będzie miało zahamowań, aby strzelać do wskazanego celu.
PozdrówkaOstatnio edytowany przez m_o_b_y; 11536.m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
Komentarz
-
Małosolne są teraz bardzo dobre.Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Nowy NFS na PS4 jest całkiem fajny, troszkę denerwuje, że nie ma polskiej wersji, ale cóż
kalfilm.pl - Fotografia okolicznościowa
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył... - Robert BressonKomentarz
-
Polecili byście dobre rpg na androidaKomentarz
-
Ja zatrzymałem się na PS2, most wanted miało klimat. Zresztą wciąż jest grywalna. Dużo gier to produkty z fabułą, MGS wciągał bardzo, to się chyba nie zmieniło do dziś.Komentarz
-
Komentarz
-
ostatnio skonczylem South Park - Stick of Truth. dla milosnikow serialu przednia zabawa.
poza tym to raz na ruski rok zarywam kilka nocek na Civilization (ale to nie odmozdza, tylko wymaga sporego zaangazowania).
czasem, glownie w zimie jak przerobie backlog w mojej ulubionej grze (Adobe Lightroom), odpalam jakas napierniczanke w desen Call of Duty czy Battlefield.Komentarz
Komentarz