strasznie mnie bawi, pewnie nie jestem obiektywny, bo zarówno dziecko i aparat moje
, ale co tam...
Czym skorupka za młodu...
Zwiń
X
-
Czym skorupka za młodu...
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700Tagi: Brak -
Odp: Czym skorupka za młodu...
Mattttko, zawału można dostać... Przez cały filmik zastanawiałem się, czy nie upuści na ziemię :-)Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb -
a nie prosciej dac dziecku 5k w gotowce do zabawy
dopiero byłby zabawny filmNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
spokojnie, wszystko pod kontrola bylo, wbrew pozorom lubie swoj aparat
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700Komentarz
-
oczywiscie ze pod kontrola, na youtubie sa miliony fimow gdzie wszystko jest pod kontrola
ich tytuł zaczyna się zwykle od "fail"
a dziecko się od małego uczy ze wszystko może...Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
Mimo iż poczucie humoru mam wielkie to jakoś nie widzę tam niczego śmiesznego ;-). Ot, dziecko bawi się aparatem...300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)Komentarz
-
Dziecku żałujecie ?
Bawi się tym tak samo jak samochodzikiem,ludzikiem,balonikiem albo dowolną zabawką.
Ale celu nakręcenia filmiku a tym bardziej zamieszczenia w sieci nie widzę.
Małe mózgi=małe pomysły"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXIIKomentarz
-
Bo nic tak nie cieszy jak nieszczescie blizniego... jak widac na zalaczonym obrazku filmy z happyendem kiepsko sie sprzedaja...5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700Komentarz
-
Komentarz
-
Łojezusicku... nigdy nie przestane sie dziwic jak obrazanie innych sprawia ludziom przyjemnosc. Ale moze to ten moj maly mozg...
--- Kolejny post ---
Pass - pozostane przy 'niskobudzetowych' filmach!
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700Komentarz
-
No to pojechałeś. Widzisz dziecko które bawi się czymś, autorowi chodziło chyba bardziej o przekazywanie pasji.
Ale to chyba trzeba mieć dziecko/kogoś bliskiego żeby to zrozumiećKomentarz
-
Jasne ,dzieciakowi ,który nie odróżnia kubełka na piaskowe babki od np obiektywu Sigmy za pięćdziesiąt tysięcy,(to przenośnia)
chyba,ze Twój potomek jest taki genialny i to ogarnia,to to sorry =zwracam honor"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXIIKomentarz
-
Masz rację, nie wiem co ci odpisać ...Komentarz
-
a sprawdzałeś czy się dzieciak mieści w pralce?
bo ja widziałem murzina ,który to sprawdzał i kabel trzeba było wyrwać żeby dzieciaka uwolnić
śmiechu co niemiara, spróbuj go pobić
ja się chętnie pośmieje
ale tak to właśnie działa
jest pralka , pierze,lata mijają i ktoś postanawia wsadzić do środka dzieciaka,żarcik taki
jest ofiara,rodzice zrozpaczeni,przecież na pralce nie pisało ze może krzywdę zrobić
wiec od następnego roku jest stosowny zapis i z roku na rok takich zapisów więcej ,im bardziej społeczeństwo idiocieje tym więcej zapisów
i my doczekamy moze napisu na elce"od lat 6"Ostatnio edytowany przez becekpl; 27958.Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
-
Jezeli nie dostrzegasz roznicy miedzy wsadzaniem dziecka do pralki, a dawaniem mu sie pobawic (pod kontrola) duzym aparatem, to wspolczuje Twoim potencjalnym dzieciom. Zapewne zawsze byly/sa/beda czyste i cieplo ubrane (czapka i szalik przy 20 stopniach C), ale za wiele w zyciu nie uzyja do poki sie nie zerwa z lancucha...a sprawdzałeś czy się dzieciak mieści w pralce?
bo ja widziałem murzina ,który to sprawdzał i kabel trzeba było wyrwać żeby dzieciaka uwolnić
śmiechu co niemiara, spróbuj go pobić
ja się chętnie pośmieje
ale tak to właśnie działa
jest pralka , pierze,lata mijają i ktoś postanawia wsadzić do środka dzieciaka,żarcik taki
jest ofiara,rodzice zrozpaczeni,przecież na pralce nie pisało ze może krzywdę zrobić
wiec od następnego roku jest stosowny zapis i z roku na rok takich zapisów więcej ,im bardziej społeczeństwo idiocieje tym więcej zapisów
i my doczekamy moze napisu na elce"od lat 6"
Moj syn ma dwa lata, jasne, ze 'nie odroznia wiaderka do robienia babek od Sigmy za 50tys', ale co to aparat juz wie. Jeszcze miesiac temu wiedzial, ze aparatem robi sie zdjecia, ale nie wiedzial jak, teraz nieporadnie (mniejszym aparatem), ale juz kadruje. Przyjdzie czas, ze i czerwony pasek na obiektywie doceni... mnie to cieszy, bo to moje dziecko i moja pasja, ale oczywiscie nie kazdy musi znac/doceniac to uczucie...5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700Komentarz
Komentarz