Oglądam sobie wczoraj film "Uznany za Fundamentalistę" z Kate Hudson i Kieferem Sutherlandem, akcja dzieje się przed zamachami w WTC a tu proszę:
Canon 5d w 2001 roku :)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Odp: Canon 5d w 2001 roku
film jest z 2012-go:
Uznany za fundamentalistę (2012) - Filmweb
The Reluctant Fundamentalist (2012) - IMDb
ja w sumie chyba wole w ta strone. sa filmy dziejace sie w latach 2005-2010, gdzie aparaty fotoreporterskie to analogowe Pentaksy
czy Minolty MD, np: http://www.filmweb.pl/Ostrza.Chwaly
Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Napisałem przecież wyraźnie AKCJA DZIEJE SIĘ PRZED ZAMACHAMI NA WTC a nie że film jest z 2001 roku...O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Przecież to nie chodzi o to z którego roku jest filmfilm jest z 2012-go:
Uznany za fundamentalistę (2012) - Filmweb
The Reluctant Fundamentalist (2012) - IMDb
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
A widzieliście Niezniszczalnych? Jest taka scena reklamująca filmowanie 5d mk II
Komentarz
-
Mi się dziwne wydało najpierw to, że Kate kuka na podgląd zdjęcia i od razu zaczęło mi coś nie pasować, chociaż w sumie mogła wtedy robić D30
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
przecież to był prototyp.... i t z jego powodu tak się abdullahy wkurzyły
że aż rozpierdzielili dwie wieże
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
To fakt że dla osób nie obznajomionych z tematem to mogli tam dać cokolwiek a by i tak nie zrobiło różnicy
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron: Jest prawda czasów, o której mówimy i prawda ekranu...Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Tak, to nam wskazuje na to, że życie stawia przed nami ciągle coś nowego. I to jest raz. A po drugie, musimy mieć jednak różne warianty. I to jest dwa. I dlatego proponuje wariant następujący: A gdyby tu było nagle 7D mkII. W przyszłości!Komentarz
-
no ktoś coś poprostu przeoczył
Lub jest to jeden z tych celowych błędów
Komentarz

Komentarz