No i kto robi najlepsze aparaty...? ;)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: No i kto robi najlepsze aparaty...?
to raczej kwestia obudowy...Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi. -
Komentarz
-
Z tego doniesienia wynika, że w znalezionym zestawie tylko karta pamięci była na chodzie, aparat sądząc po wyglądzie raczej nie
Komentarz
-
Canon EOS 350D spadł z 900 metrów i wciąż działa - Aktualności - Swiatobrazu.plKomentarz
-
Komentarz
-
Ale obudowa też Canon, WP-DC60.
Natomiast Canon A520 sprzed 8 lat może robil niezłe zdjęcia, ale był potwornie powolny, znacznie gorszy niż wielu konkurentów.
W sumie, obudowa lepsza niz aparat, który zachował się chyba nieźle :
http://boingboing.net/2013/03/28/own...amera-she.htmlI don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Ja swój ubezpieczyłem tak na wszelki wypadek...
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Podoba mi się ten pomysł
. Może zmienimy trochę regulamin, że jak ktoś nie potrafi docenić jak wspaniałe aparaty robi nasz firma to dostanie urlop na przemyślenie czy aby dobrze kombinuje
.
Fomaga można by namówić żeby zrobił analogiczny zapis na nikoniarzach tylko dotyczący odnajdowania duszy
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Oraz napiętnować negowanie plastyki.Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Komentarz
-
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
Komentarz