Marzenie Marzenki :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • martynadomanska
    • 2026

Marzenie Marzenki :)

Szanowni Państwo!
    Nazywam się Martyna Domańska, jestem wolontariuszką Fundacji Mam Marzenie, zajmującej się spełnianiem marzeń dzieci, które cierpią na choroby zagrażające ich życiu. Jedną z moich podopiecznych jest Marzenka, która marzy o aparacie fotograficznym. Fotografia jest największą pasją dziewczynki. Należy ona do szkolnego kółka fotograficznego, jest chwalona przez nauczycieli. Jej znajomi często proszą ją o uwiecznianie na zdjęciach uroczystości. Marzenka nie ma jednak profesjonalnego sprzętu fotograficznego - aparatu Canon EOS 6D 24-105 IS. Dzięki niemu dziewczyna mogłaby rozwijać swoje umiejętności. Pasja pozwala zapomnieć jej o swojej chorobie, ograniczeniach, pozwala patrzeć jej w przyszłość z nadzieją. Bardzo proszę o pomoc w realizacji marzenia Marzeny!

Z poważaniem

Martyna Domańska
    wolontariusz o/ Warszawa
    Fundacja Mam Marzenie
    Fundacja Mam Marzenie - spełnianie marzeń dzieci
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Odp: Marzenie Marzenki

Wszelkie światłe uwagi nie na temat będą w tym wątku usuwane. Jeśli ktoś chce udzielać rad co komu i po co potrzebne prosimy to robić gdzie indziej .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• Sergiusz
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2708

Nie to abym krytykował ale usunięty wpis nie był pozbawiony do końca dobrych intencji. Użytkownik wykazał się brakiem wiedzy czym jest fundacja i dlaczego spełnia takie a nie inne marzenia. Nie wszyscy są w temacie jak widać i parę słów wyjaśnienia pewnie by nie zaszkodziło a może i pomogło spełnić marzenie.
      Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• szambonur
        Uzależniony
        • 2011
        • 712

Może jest otwarte konto bankowe dedykowane specjalnie dla tego marzenia. Ja też miałem kiedyś marzenia, cześć się spełniło, część nie..., ale ja z marzeniami nie muszę się spieszyć... na całość mnie nie stać ale się dorzucę...
        Moje zdjęcia na canon-board.info
        Facebook

Komentarz

• adampa
          Coś już napisał
          • 2011
          • 66

lubię pomagać w spełnianiu marzeń i jestem chętny do wpłaty jakiejś kwoty na aparat. może forumowicze w przypływie dobrej woli zakupiliby w całości ten zestaw.

Komentarz

• Adlatus
            Początki nałogu
            • 2010
            • 255

Cena zestawu jest spora więc może zaprosić do zbiórki inne fora foto (były już tu takie akcje). I najważniejsze - zaufana osoba z numerem konta.

Komentarz

• jellyeater
              Pełne uzależnienie
              • 2010
              • 1631

To ja bym chciał przeprosić. I chętnie poczytam o jakichś szczegółach.

http://jellyeater.net84.net/

Komentarz

• andre1978
                Coś już napisał
                • 2010
                • 74

Szkoda, że tak późno Pani napisała, zawsze można przelać 1% podatku na konkretny cel.
                |6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
                andrzeswierc.pl

Komentarz

• Saapcio
                  Bywalec
                  • 2009
                  • 192

Się dorzucę.
                  ....C50E....C40D

Komentarz

• szambonur
                    Uzależniony
                    • 2011
                    • 712

Mam tylko nadziej że Pani Martyna przynajmniej raz na tydzień zaglądnie w to miejsce i spróbuje jakoś rozkręcić temat, bo nawet szczerych chęci nie potrafię odszukać na wskazanej stronie informacji o marzeniu Marzenki...
                    Facebook

Komentarz

• vojtekk
                      Coś już napisał
                      • 2011
                      • 81

Warszawa - profesjonalny aparat fotograficzny - spełnianie marzeń dzieci
                      To chyba to,Warszawa, Marzena.
                      Znalazłem po 2 minutach
                      Ostatnio edytowany przez vojtekk; 41205.
                      Jakieś dwa EOS-y i m43

Komentarz

• Marzenciaaa

Witam.
                        Mam na imię Marzena, mam siedemnaście lat. Jestem marzycielką fundacji Mam Marzenie. Choruje od urodzenia. Moim lekarstwem na leczenie, chorobę jest fotografia. Uwielbiam robić zdjęcia. Lubię kiedy ludzie chcą być obiektem aparatu. Fotografia mnie wycisza oraz daje mi satysfakcje z tego, że robię coś dobrego dla siebie i innych. Niestety nie mam własnego sprzętu. Przez dobrą życzliwość przyjaciół pożyczają mi aparat w miarę możliwości. Chciałabym mieć własny sprzęt by móc być niezależną osobą od innych. Wiadomo własny sprzęt to i własne upodobanie kiedy będę chciała robić zdjęcia, i gdzie. Mam nadzieję, że wśród czytających osób znajdzie się sponsor,który spełni moje marzenie na przyszłość.
                        Moje prace mogę Państwu przesłać, po podaniu swojego e-maila
                        Pozdrawiam Marzena
                        Ostatnio edytowany przez Gość; 48557.

Komentarz

• salas
                          Pełne uzależnienie
                          • 2012
                          • 3000

W grę wchodzi tylko nowy profesjonalny sprzęt ? Nic z niższej klasy sprzętu?
                          SONY

Komentarz

• szambonur
                            Uzależniony
                            • 2011
                            • 712

Zamieszczone przez salas
                            W grę wchodzi tylko nowy profesjonalny sprzęt ? Nic z niższej klasy sprzętu?
                            A Ty jakie masz marzenia...? oczywistym jest iż marzymy o czymś najlepszym...

Zamieszczone przez Marzenciaaa
                            Moje prace mogę Państwu przesłać, po podaniu swojego e-maila
                            Pozdrawiam Marzena
                            a dlaczego tak sobie utrudniać... Miejsce w galerii forumowej znajdzie się dla każdego...
                            Ostatnio edytowany przez szambonur; 38237.
                            Facebook

Komentarz

• martynadomanska

Wybaczcie mi Drodzy za brak odzewu w czasie świąt.

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowania i pozytywnego odzewu Przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania. Bardzo Wam wszystkim dziękuję.

Szczegółowe informacje dotyczące konta fundacji zamieszczam poniżej. Fundacja korzysta tylko z jednego konta, dlatego proszę Was bardzo o to, żebyście nie zapomnieli o dopisku

Informacje o koncie:
                              26 1050 1445 1000 0022 7647 0461.
                              Fundacja Mam Marzenie
                              ul. Św. Krzyża 7
                              Dopisek: Warszawa Marzena aparat
                              31-028 Kraków

Tak jak Vojtekk napisał, postęp w realizacji marzenia można śledzić na stronie: Warszawa - profesjonalny aparat fotograficzny - spełnianie marzeń dzieci . Zapraszam wszystkich Was

Pozdrawiam
                              Martyna Domańska
                              wolontariusz o/ Warszawa
                              Fundacja Mam Marzenie
                              Fundacja Mam Marzenie - spełnianie marzeń dzieci

PS. Od piątku będę w stanie na bieżąco monitorować forum. Mam nadzieję na kolejne miłe niespodzianki

Komentarz

Pracuję...