Jakie koszulki do naprasowanek?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • WojtasPramo

Odp: Jakie koszulki do naprasowanek?

Najlepsza jakość T-shirtów z jaką się spotkałem to firma "fruit of the loom" polecam naprawdę dobra bawełna

Komentarz

• colombos

Zamieszczone przez WojtasPramo
      Najlepsza jakość T-shirtów z jaką się spotkałem to firma "fruit of the loom" polecam naprawdę dobra bawełna

A mnie się właśnie wydawało, że nie jest zbyt dobra :/ Taka jakby po najtańszej linii oporu.

Komentarz

• tomcio.13
        Coś już napisał
        • 2010
        • 98

Ja dodam od siebie że często robię nadruki na jhk oraz fruit i adler co klient to inne wymagania zajmuje się tym zawodowo i powiem dużych różnic nie ma. Jeden po prostu woli żywsze kolory (które niestety ale w większości szybko płowieją) drugiemu rozmiarówka bardziej pasuje. Np. promostars (część koncernu LPP - czyli reeserved, croop, house) ma koszulki zwykłe oraz t-shirt slim które bardzo polecam. Adler czeski znowu ma gramatur owo lepsze oraz kolory mniej żywe ale wytrzymalsze od innych zwykłych na rynku.

Komentarz

• hauhia

Ja niestety muszę skrytykować fruita. Nie wiem co się stało z tą marką ale to już nie to co kiedyś.

Komentarz

• Can_on

Są trochę sztywne, kiedyś bawełna była jakby bardziej miękka, ale nie rozciągają się po kilku praniach.

Komentarz

Pracuję...