Bye, bye na zawsze
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
Odp: Bye, bye na zawsze
Ok.To jest hydepark.Można zrozumieć emocje nawet jeśli są w lużnym związku z tematem .
Wywoływani do wypowiedzi moderatorzy wypowiedzieli się jak użytkownicy na podmiotowy temat.
Ale teraz już czas wrócić do normalności i przestrzegania zasad i ról obowiązujących na forum..
Jeśli ktoś chciałby ciągnąć OT to już nie w tym wątku .proszę.
Są inne możliwości i proszę z nich korzystać jeśli ktoś ma takie potrzeby czy problemy.Już powróćmy do normalnych regulaminowych zasad.Dajmy szanse Tym kolegom co nie mieli okazji ,a ewentualnie chcieliby się wypowiedzieć na temat wątku..
Proszę.Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.Komentarz
-
Ja z kolegą się nie żegnam.To ze odszedł z forum niczego nie stanowi.Ja też przecież odejdę.Nic nie trwa wiecznie.No..może przyjażń..Nasza trwa.Komentarz
-
Z prawdziwą przykrością przeczytałem tytuł tego wątku. To już nie będzie ten sam Canon-board. Rezygnuje jeden z najbardziej doświadczonych uczestników, który przekazał innym, mniej zaawansowanym, bardzo wiele informacji, w dodatku z prawdziwym talentem pedagogicznym i doskonałą polszczyzną. Serdecznie pozdrawiam!Canon EOS 30D, Canon EOS 400D, EOS 5D; EOS T1i, EOS T2i; EF 17-40/4L, EF 100-300/5.6L, EFS 60/2.8 macro, EF 200/2.8 L II, EF 100-400/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200/4 IS L, EF 70-300/4-5.6 IS USM, EF 300/4 L; EF 1.4 Extender, EF 2x Extender, Speedlite 420EX, Speedlite 580EX; "IS is for us old farts with too much shake"(NINAS)Komentarz
-
To straszne! Czesc jego pamieci!
Spieszmy się kochac ludzi, tak szybko odchodza.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Pod względem wiedzy, kompetencji i kultury osobistej Janusz był (niedościgłym) wzorem dla większości tutejszych moderatorów i dlatego jego odejście to wielka strata dla nas wszystkich.
Miejmy nadzieję, że odnajdzie swoje miejsce na jakimś innym forum i że się o tym dowiemy.m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
Napiszę tylko, ze od Janusza dowiedziałem się najwięcej na tym forum.
Bez niego, będzie tu po prostu bardziej "onetowo".
Szkoda. Duża strata.SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeriaKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Żegnać się nie żegnam, ale za trud włożony z pasją i w pasję podziękować pragnę,
albowiem dzieki niemu wiedza o mojej pasji bardzo się wzbogaciła
Dziękuję!"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."Komentarz
Komentarz