Zastanawiam się nad tym, czy można do 1Ds'ki przyłączyć odkurzacz przez E-TTL. Chciałbym fotografować miejsca przykurzone, aby wskazać urządzeniu co ma dalej robić. Czy jest już takie rozwiązanie lub czy byłby ktoś na siłach aby przerobić mój odkurzacz?
Alternatywne wykorzystanie gorącej stopki E-TTL
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Odp: Alternatywne wykorzystanie gorącej stopki E-TTL
w d600 by sie przydal, ale w ds ?Komentarz
-
Nie pij tyle :-PEOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSMKomentarz
-
było już tyle razy na forum, użyj wyszukiwarki
--
pentax 50/1.7, jupiter 37a, c28/1.8
Ślubianki: http://www.canon-board.info/reportaz...ubianki-86621/Komentarz
-
Gorącą stopkę można wykorzystać do zrobienia jajek sadzonych.Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Na razie pracuję w systemie analogowym. Robię zdjęcie, wysyłam na facebook'u mojej żonie. Ona je drukuje i umieszcza na przerobionej masce spawalniczej z uchwytem na głowę. W ten sposób może dotrzeć do miejsc zabrudzonych. Istotą problemu jest wyeliminowanie niepotrzebnych kroków i pełna automatyzacja procesu. Pamiętajmy, że rozwiązanie będzie pożytkiem dla potomnych. Ja bym tego nie bagatelizował.Komentarz
-
A jaki masz model żony ? Nowsze modele z Digic V mają wbudowane Wi-Fi.6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz
Komentarz