zalezy w niektorych przypadkach to czyta zeczywistosc, a dla niektorych to gumka by byla odpowiednia :d
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D -
Ufo atakuje poznań!!!
Komentarz
-
najnowszy 40D z funkcją ruchomego - wysięgnika a moze wyświetlacza?
a tu cała ta oferta nie tylko zdjęcie...Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
-
nowy model nikona ?
no chyba ze limitowana wersja dle leworecznych ?
jak dla mnie mala wpadka, tym bardziej ze n jest sponsorem tej szkoly gazeta.pl wiec juz wypadaloby wstawic jakis istniejacy model na pierwszej stronie, a moze to jakas podklasa mistrzow PS'a
powinno byc ciagle dostepne na gazeta.pl dla chcacych sprawdzicEOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
Czy ja dobrze rozumiem: tutaj "dorobiona" jest "góra" aparatu do jego "spodu"? I czy ta pani ma "poobcinane" jakoś palce lewej ręki?
I wreszcie: fotografowanie w okularach przeciwsłonecznych jest skuteczne?Komentarz
-
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
tam jest mocowanie do statywu na obiektywie zalozone i konce palcow sa za nim schowaneEOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Pani trzyma aparat a fotografowany obiekt trzyma to http://www.optyczne.pl/1134-nowość-S...Twin-1_R4.html
Bardzo ładny statyw...DAS APARATKomentarz
-
-
Skojarzyło mi się z filmem "Lars and the Real Girl " z Ryan'nem Gosling'iem
Komentarz
-
Za bash.org.pl :
"
<Quarthon> pomóż mi z przeredagowaniem strony internetowej, co?
<Dami> w sumie to dlaczego nie? Tylko, wiesz, tutaj masz straszne ogólniki, będę musiała podpytać Cię trochę, bo ileż można łżeć potencjalnemu klientowi
<Quarthon> ok
<Dami> więc szczerze: dlaczego fotografujesz?
<Quarthon> robię zdjęcia, bo to lepsze niż chlanie, czy maryśka
<Dami> Swój los z fotografią skrzyżowałem kilka lat temu, kiedy odkryłem, jakie możliwości przekazu oferuje aparat fotograficzny. Był to mój swego rodzaju bojkot mało optymistycznej perspektywy przyszłości, jaką naszemu pokoleniu oferuje środowisko młodzieżowe.
"Komentarz
-

Komentarz