Dowcipy o/na fotografii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

japonska wycieczka do wenecji...

src: http://www.pbase.com/alain_boussac/image/111536668
    www albo tez flickr

Komentarz

• molsar
      Bywalec
      • 2006
      • 216

hah!
      jak widac powiedzenie o zjadaczach ryzu "po siedmiu latach sila" sie sprawdza
      ide do "chinola" na obiad

Komentarz

• MariuszJ
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 1697

Zamieszczone przez akustyk
        japonska wycieczka do wenecji...
        Ta z 55-250 to służąca?
        Entuzjastyczny Neofita

Komentarz

• oskardj92
          Początki nałogu
          • 2009
          • 423

Zamieszczone przez MariuszJ
          Ta z 55-250 to służąca?
          To raczej jest EF 75-300mmm z USM :-P

Co to zdjęcia, brak mi komentarza

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Komentarz

• enter
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1201

jakiś czas temu widziałem wysiadającą wycieczkę z białymi szkłami w Wawce na Starym Mieście - wytoczyło sie tak ze 20 osób od 70-200 przez 100-400 do jakiejśc długiej stałki 300 czy 400mm
            zmiękłem

Komentarz

• micles
              Zablokowany
              • 2006
              • 4359

Bo ichnie ceny nawet przy naszych zarobkach są korzystne, a co dopiero przy ichnich...

Komentarz

• _igi
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2035

Zamieszczone przez enter
                jakiś czas temu widziałem wysiadającą wycieczkę z białymi szkłami w Wawce na Starym Mieście - wytoczyło sie tak ze 20 osób od 70-200 przez 100-400 do jakiejśc długiej stałki 300 czy 400mm
                zmiękłem
                Na starym mieście kiedyś jak byłem to co druga persona z lustrem była, co trzecia z długim obiektywem, najczęściej eL. Lans, po prostu

Zresztą, starówka starówką, ileż ludu szło z eLami, tulipanami (było baardzo pochmurno), i innym syfem, nad Wielką Wodę w warszawie, aż strach.
                5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

• dinderi
                  Pełne uzależnienie
                  • 2009
                  • 3028

Zamieszczone przez _igi
                  Na starym mieście kiedyś jak byłem to co druga persona z lustrem była, co trzecia z długim obiektywem, najczęściej eL. Lans, po prostu

Zresztą, starówka starówką, ileż ludu szło z eLami, tulipanami (było baardzo pochmurno), i innym syfem, nad Wielką Wodę w warszawie, aż strach.
                  Igi, ja nie chodze bez eL, bo nie mam innych obiektywów, już prawie. Tulipany mam zawsze założone, nawet jak pochmurno, bo nie uzywam filtrów UV, ani innych 'protect'. I co tu ze soba zrobic?
                  Obiektywy mam oblepione czarna taśmą, aparat też. Czy to wystarczy, zeby nie było "lansu"? Czy przestać nosic aparat?
                  Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                  09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• _igi
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2035

Zamieszczone przez dinderi
                    Igi, ja nie chodze bez eL, bo nie mam innych obiektywów, już prawie. Tulipany mam zawsze założone, nawet jak pochmurno, bo nie uzywam filtrów UV, ani innych 'protect'. I co tu ze soba zrobic?
                    Obiektywy mam oblepione czarna taśmą, aparat też. Czy to wystarczy, zeby nie było "lansu"? Czy przestać nosic aparat?
                    Wiesz, no okej, jestem w takiej samej sytuacji, ale staram się zaklejać wszystkie znaczki (tylko w 50 się nie da) i, generalnie, nie nosić go tak, by wszyscy widzieli, bo to o takich zachowaniach właśnie mówię.
                    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

• lachon69
                      • 2010
                      • 6

Zamieszczone przez dinderi

Ja bym się zastanowił nad tym. Niekomercyjność tez ma wartość komercyjną. A ostatnio czytałem nawet, że produkty "no logo" sa bardziej pretensjonalne i lanserskie niż te z logo...

Komentarz

• Parteq
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1159

Zamieszczone przez _igi
                        Wiesz, no okej, jestem w takiej samej sytuacji, ale staram się zaklejać wszystkie znaczki (tylko w 50 się nie da) i, generalnie, nie nosić go tak, by wszyscy widzieli, bo to o takich zachowaniach właśnie mówię.
                        Zartujesz, prawda?

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• akustyk
                          gajowy
                          • 2004
                          • 12226

Zamieszczone przez _igi
                          ale stopke za to masz wyje* tak, ze nie da sie slowa krytyki powiedziec na temat kuriozalnosci ciskania innym zarzutow o lans...

k*, no przeciez miejmy odrobine samokrytyki...
                          www albo tez flickr

Komentarz

• Yoshitaka
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 585

Zamieszczone przez _igi
                            Napisz jak można robić zdjęcia tak, żeby nikt nie widział będąc np. na ruchliwym deptaku w centrum miasta.
                            Canon 50D + dodatki

Komentarz

• mc_iek
                              Uzależniony
                              • 2008
                              • 790

Zamieszczone przez Yoshitaka
                              Napisz jak można robić zdjęcia tak, żeby nikt nie widział będąc np. na ruchliwym deptaku w centrum miasta.
                              Komórką!!!
                              Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Komentarz

• _igi
                                Pełne uzależnienie
                                • 2008
                                • 2035

Zamieszczone przez akustyk
                                ale stopke za to masz wyje* tak, ze nie da sie slowa krytyki powiedziec na temat kuriozalnosci ciskania innym zarzutow o lans...

k*, no przeciez miejmy odrobine samokrytyki...
                                Wiesz, co innego forum, gdzie generalnie każdy ma sprzęt w podpisie i nikogo to nie boli, co innego przepychanie się przez tłum, z wielką białą elą nad głową, albo spacerami po starówce i konkursem na większy, biały obiektyw.

Nie znasz mnie w rzeczywistości, więc proszę, nie posądzaj mnie o brak samokrytyki.

Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...