Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
hah!
jak widac powiedzenie o zjadaczach ryzu "po siedmiu latach sila" sie sprawdza
ide do "chinola" na obiad
Komentarz
-
Komentarz
-
-
jakiś czas temu widziałem wysiadającą wycieczkę z białymi szkłami w Wawce na Starym Mieście - wytoczyło sie tak ze 20 osób od 70-200 przez 100-400 do jakiejśc długiej stałki 300 czy 400mm
zmiękłem
Komentarz
-
Komentarz
-
Na starym mieście kiedyś jak byłem to co druga persona z lustrem była, co trzecia z długim obiektywem, najczęściej eL. Lans, po prostu
Zresztą, starówka starówką, ileż ludu szło z eLami, tulipanami (było baardzo pochmurno), i innym syfem, nad Wielką Wodę w warszawie, aż strach.
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz
-
Igi, ja nie chodze bez eL, bo nie mam innych obiektywów, już prawie. Tulipany mam zawsze założone, nawet jak pochmurno, bo nie uzywam filtrów UV, ani innych 'protect'. I co tu ze soba zrobic?Na starym mieście kiedyś jak byłem to co druga persona z lustrem była, co trzecia z długim obiektywem, najczęściej eL. Lans, po prostu
Zresztą, starówka starówką, ileż ludu szło z eLami, tulipanami (było baardzo pochmurno), i innym syfem, nad Wielką Wodę w warszawie, aż strach.
Obiektywy mam oblepione czarna taśmą, aparat też. Czy to wystarczy, zeby nie było "lansu"? Czy przestać nosic aparat?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Wiesz, no okej, jestem w takiej samej sytuacji, ale staram się zaklejać wszystkie znaczki (tylko w 50 się nie da) i, generalnie, nie nosić go tak, by wszyscy widzieli, bo to o takich zachowaniach właśnie mówię.Igi, ja nie chodze bez eL, bo nie mam innych obiektywów, już prawie. Tulipany mam zawsze założone, nawet jak pochmurno, bo nie uzywam filtrów UV, ani innych 'protect'. I co tu ze soba zrobic?
Obiektywy mam oblepione czarna taśmą, aparat też. Czy to wystarczy, zeby nie było "lansu"? Czy przestać nosic aparat?
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz
-
Igi, ja nie chodze bez eL, bo nie mam innych obiektywów, już prawie. Tulipany mam zawsze założone, nawet jak pochmurno, bo nie uzywam filtrów UV, ani innych 'protect'. I co tu ze soba zrobic?
Obiektywy mam oblepione czarna taśmą, aparat też. Czy to wystarczy, zeby nie było "lansu"? Czy przestać nosic aparat?
Ja bym się zastanowił nad tym. Niekomercyjność tez ma wartość komercyjną. A ostatnio czytałem nawet, że produkty "no logo" sa bardziej pretensjonalne i lanserskie niż te z logo...Komentarz
-
Komentarz
-
ale stopke za to masz wyje* tak, ze nie da sie slowa krytyki powiedziec na temat kuriozalnosci ciskania innym zarzutow o lans...
k*, no przeciez miejmy odrobine samokrytyki...Komentarz
-
Napisz jak można robić zdjęcia tak, żeby nikt nie widział będąc np. na ruchliwym deptaku w centrum miasta.
Canon 50D + dodatki
Komentarz
-
Komentarz
-
Wiesz, co innego forum, gdzie generalnie każdy ma sprzęt w podpisie i nikogo to nie boli, co innego przepychanie się przez tłum, z wielką białą elą nad głową, albo spacerami po starówce i konkursem na większy, biały obiektyw.
Nie znasz mnie w rzeczywistości, więc proszę, nie posądzaj mnie o brak samokrytyki.
Pozdrawiam.5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz

Komentarz