Zamieszczone przez solti
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
A najciekawsze jest to, ze serwer likowanie bezposrednie u jednych wylapuje, a u innych nie.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000 -
-
Zawsze sobie trzeba umiec jakos radzic, powiedzial goral zawiazujac buta dzdzownica.Zamieszczone przez PszczolaA najciekawsze jest to, ze serwer likowanie bezposrednie u jednych wylapuje, a u innych nie.
U mnie tez nie wyswietlil. Lecz coz to dla nas:
- right click
- pokaz obrazek
- reload
- dziala
Wystarczy mu wyslac request bez 'refferer' i juz trybi.Komentarz
-
-
-
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
wyobrazcie sobie ze ten samochodzik to byl oryginalny dodatek do ktoregos wydania naszego dziennika...
Komentarz
-
-
A jaki MY DZIENNIK MAMY ? CANON BOARD :-)Zamieszczone przez thorinwyobrazcie sobie ze ten samochodzik to byl oryginalny dodatek do ktoregos wydania naszego dziennika...Komentarz
-
Poszukałem na sieci i znalazłem PDFa w dobrej jakości jakby ktoś sobie chciał wydrukować ten wóz transmisyjny i posklejać
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
no jak to jaki Tomek ? jedyny sluszny dziennik, organ prasowy jedynego slusznego radia
NASZ DZIENNIK
Komentarz

Komentarz