można by w ogóle wyjąć tego nikona z plecaka
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-

Komentarz
-
-
-
-
-
-
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTOKomentarz
-
hehe...Chciałem dodać do KAWAŁY O FOTOGRAFII, ale wyszukiwarkę zasłania reklama obiektywów Sigmy i nic nie można wpisać.
http://fishki.net/comment.php?id=18351
filatelisci, kurna
Komentarz
-
-
Komentarz
-
- Dzień dobry, madame, ja jestem...
- Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka.
- O oo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję się w dzieciach...
- Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy?
- No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdę można się wyluzować... "Dywan w salonie..." - Myśli kobieta. - "Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu nic nie wychodziło..."Komentarz
-
Wycięte z kontekstu, niepełne i w ogóle nieśmieszne.. Spalone po prostu..Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz

Komentarz