przepraszam, ale w ponad połowie tysiąca postów ciężko szukać, czy było, czy nie
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Wpadka Nikona:
Link
Komentarz autora kilku ujec uzytych w klipie bezcenny:
"A bit surprised to see Nikon using some of my video clips in the world launch of the Nikon D800 camera in Bangkok on the 7th without contacting me. Especially since Canon is one of my sponsors, and I use a 5DII." - Terje SorgjerdKomentarz
-
Jego time lapsy od razu idzie rozpoznac, rozumiem ze w takich reklamowkach czesto uzywa sie sprzetu niekoniecznie tej firmy ale uzycie materialu bez zgody autora to juz przegiecie.Komentarz
-
Na jego miejscu oprócz odszkodowania w formie gotówkowej żądałbym umieszczenia na końcu dużymi literami informacji, że część materiału była kręcona canonem
5D, 15-30 3.5-4.5, 28 1.8, 50 1.4, 85 1.8, 180 2.8Komentarz
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Było, i dyskusja na 300 stron, i się kilku poobrażało, i wogóle zadyma była ze 3 miesiące.http://www.wiocha.pl/392995,Ogloszenie
śledzę ten wątek ale tego chyba jeszcze nie było.
swoją szosą to trzeba mieć tupet.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz

Komentarz