Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
ja miałem ostatnio takie zdarzenie jak byłem u kolegi wziąłem ze sobą sprzęt i postanowiłem popstrykać imprezowo.Ojciec mojego kolegi woła mnie i mówi:
eee Przemek ty to masz aparat ...
ja odpowiadam że troszkę na to wszystko się wykosztowałem
a On do mnie :No to masz teraz taki jak Martyna Wojciechowska.....
no zatkało mnie totalnie jak reklama działa na starsze osoby.
W toku dalszej rozmowy no niestety nie dało się wytłumaczyć wyższości
canona nad sony .Reklama i Ojciec kolegi swoje wiedzą.Komentarz
-
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
podstawowy błąd jest taki że w ogóle próbujesz tłumaczyć.. po co?ja miałem ostatnio takie zdarzenie jak byłem u kolegi wziąłem ze sobą sprzęt i postanowiłem popstrykać imprezowo.Ojciec mojego kolegi woła mnie i mówi:
eee Przemek ty to masz aparat ...
ja odpowiadam że troszkę na to wszystko się wykosztowałem
a On do mnie :No to masz teraz taki jak Martyna Wojciechowska.....
no zatkało mnie totalnie jak reklama działa na starsze osoby.
W toku dalszej rozmowy no niestety nie dało się wytłumaczyć wyższości
canona nad sony .Reklama i Ojciec kolegi swoje wiedzą.5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Na szczęście kupili Alfy, więc nie macie się co martwić bo zanim kogoś złapią to się Alfa zepsuje
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
nie wiem czy było ale dam, przerost formy nad treścią. sprzęt robi wrażenie, zdjęcia raczej już nie
Komentarz
-
Na wesele dobre, do detali ;-)nie wiem czy było ale dam, przerost formy nad treścią. sprzęt robi wrażenie, zdjęcia raczej już nie
http://fishki.net/comment.php?id=82802Komentarz
-
A to nie jest przypadkiem "slynny" projekt do fotografii owadow w locie ? Tamten wygladal podobnie, dwa obiektywy, jeden do wylapywania owadow i przekazywania informacji do aparatu, rozne podczerwienie i inne do ustalania czegos tam, i wszystkie info szlo do aparatu ktory sie ustawial na owadanie wiem czy było ale dam, przerost formy nad treścią. sprzęt robi wrażenie, zdjęcia raczej już nie
http://fishki.net/comment.php?id=82802
Komentarz
-
-
-
co ty za głupoty gadasz...wszystkie 120 sztuk stoi na parkingu bo jak się okazało radar "ISKRA" podłączony do wideorejestratora nie ma atestu
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no cóż, ktoś z anegdoty Helmuta Newtona i jego zabawnej historii w restauracji zrobił dowcip i umieścił na demotach :-? trochę żenująceKomentarz
-

Komentarz