A ja nadal swoje, nie widzę w tym nic dziwnego. Generalnie fajna promocja i łamanie schematów. Jeszcze rozumiem jakby ktoś odpindolił 1Ds'a na różowo i powyklejał diamencikami, to się można pośmiać, ale zwykły entry-level, lustro kupowane dla szpanu i gronofoci - bez jaj panowie.
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto -
http://www.intomobile.com/2010/04/20...12-months.html
A ja głupi kupiłem sobie lustrzankę, a mogłem komórkę nokii.Quidquid latine dictum sit, altum videtur.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Szczegolnie uposledzone dzieki fotografowi. Choc widac ze jest chora to jednak na kolejnym zdjeciu wyglada ta dziewczynka normalnie no a tutaj fotograf zaszalal. Wg mnie powinien wogole wykasowac takie ujecie a nie wyolbrzymiac chorobe w ten sposob.Komentarz
-
Komentarz
-
Raczej nie śmieszne, tylko smutne. Czemu ten koleś wypinał pupę w stronę Kuzaja? :PKomentarz
-
Czemu ten Kuzaj nie patrzył, gdzie biegnie?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Komentarz
-
Albo samouwielbienie
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
No dobrze, ale gdzie w tym wszystkim dowcip?Komentarz

Komentarz