Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
Wydawało mi się że znam wszystkich debili w moim kochanym miasteczku... a tu taki afront...Zamieszczone przez cood
Komentarz
-
-
Cały czas się łamię czy to o fotografii czy nie. Dałem radę do trzeciej strony
Komentarz
-
Zamieszczone przez perqsistaCały czas się łamię czy to o fotografii czy nie. Dałem radę do trzeciej strony
http://forum.fotopolis.pl/viewtopic.php?t=1682
to już było chyba ze trzy razy
Komentarz
-
A to przepraszam - z drugiej strony jak to cholerstwo wyszukać na CBZamieszczone przez zabolto już było chyba ze trzy razy
?
Komentarz
-
Komentarz
-
A to juz inna sprawaZamieszczone przez perqsistaSuper -tylko skąd miałem wpaść na to ze akurat na CB ktos to umieścił pod tytułem "Aparat dla snoba?"
Ja po prostu pamietalem, ze pojawilo sie kiedys takie sformulowanie na cb
P.S.
nie podoba mi sie zbieznosc imion
Zamieszczone przez DominikKochani, nie mam zielonego pojęcia o fotografii, nigdy nie miałem ŻADNEGO aparatu, chcę kupic cos dobrego.(...)Jestem typowym snobem więc chodzi mi o to aby miec dobry sprzęt.Komentarz
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Bylem swiadkiem, jak pewna panna na imprezie zrobila w ten sposob zdjecie z lampa ...nie widziala nic przez 5 minutZamieszczone przez kami74To nie aparat robi zdjęcie ... Tylko fotograf
Komentarz
-
Czemu się czepiacie, przecież ona robi autoportret :-)Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Raczej zdjęcie dna oka.Zamieszczone przez Robson01Czemu się czepiacie, przecież ona robi autoportret :-)
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-

Komentarz