Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Komentarz
-
Nie wiedziałem czy dać tutaj, czy do podejrzanych aukcji/sprzedawców.
LINK Zdjęcia aparatu nieważne.
"CANON 5D - stan BDB jeszcze na gwarancji europejskiej Canona
Przyjęty w rozliczeniu od Pani która zakupiła go w naszej firmie rok temu. Jest to jeden z najbardziej udanych modeli aparatów formy Canon. Stwierdziła że jest on zbyt duży dla niej i nie zawsze ma możliwość brania go ze sobą na wycieczki. Zakupiła teraz kompakt Canona G11 dużo mniejszy.Na innej aukcji sprzedajemy obiektyw z którym go używała 18-55mm kitowy."
oraz
LINK
Tu akurat zdjęcie jest ważne, niestety archiwizer nie archiwizuje zdjęć, także zdjęcie jest osobno tutaj.Komentarz
-
bardziej chyba chodzi o to że 5d był używany z 18-55
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
A ja tam wierzę, że pani mogła używać 5d z obiektywem ES-S, a że zdjęcia wychodziły "jakieś takie nie tego" to sprzedała pod pozorem że zbyt duży i nie można zabierać na wycieczki.Komentarz
-
-
Tyle że na allegro jeden koleś sprzedaje już spiłowane kity ef-s i może pani kupiła jednego z nich skuszona ceną i zakresem ogniskowych.Komentarz
-
Do tego spiłowany KIT od 24mm nie ma wogole winiety (na 22 z lekka wchodzi win.)
Wiec za grosze mozna miec proste, pelne 24mm szklo na FF
Komentarz
-
Komentarz
-
Może jest na nim napisane, tylko tego nie widać. Napis ultrasonic znajduje się na tym srebrnym pasku, na którym są ogniskowe, dalej na prawo od "55". Czyli akurat zdjęcie zrobiono tak, że tego nie widać.650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
Komentarz

Komentarz