Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
a to juz stare
Komentarz
-
nie za bardzo dowcip, ale gęba też się smieje...Jesli było to ups sory I did it again...
Samego Vincenta i jego prace znamy doskonale, na czym i z czym pracuje też, ale zobaczyć to na oczy też robi wrażenie.
You_Me_Kan`onKomentarz
-
Komentarz
-
dość długi tekst i zaczyna się nijak, ale im głębiej w las tym....
Spokojnie można go uplasować w tym wątku jako jeden wielki dowcip
Jak toś ma chwilę czasu to polecam

Dziękujemy wszystkim naszym Klientom za lata współpracy Jeśli masz nasz Edytor Wspomnień i chciałbyś zamówić lub wznowić wykonanie fotoksiążki napisz na adres [email protected] lub zadzwoń do drukarni pod numer 56 658 42 00 Usługę wykona Pracownia Sztuk Plastycznych Sp. z o.o. prowadząca drukarnię internetową pod adresem drukujtaniej.plKomentarz
-
220 x G10
I made this Gigapan image from the north press platform during President Obama's inaugural address at the U.S. Capitol in Washington, DC on January 20, 2009. It's made up of 220 images and the final image size is 59,783 X 24,658 pixels or 1,474 megapixels. There are a few known stitching errors in this image. A NEW VERSION of the photo with most of the stitching errors corrected can be seen here: http://www.gigapan.org/viewGigapan.php?id=17217 ** PRINTS OF THE NEW VERSION ARE AVAI....Komentarz
-
hehe gość nad Obamą (tuż nad panią w czerwonym szalu) ma dwie pary oczu, a trochę w lewo od niego ma dwa czoła
Komentarz
-
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Zauważyliście na podstawie nicków, że same kobiety to kupiły :PDostałem linka od żony, zobaczyłem i stwierdziłem, że muszę szerzej podzielić się tą ofertą na profesjonalną obróbkę fotografii. Zwracam uwagę szczególnie na efekt wygładzenia sóry, z resztą, co tu dużo gadać, to trzeba zobaczyć. Mam nadzieję, że jeszcze nie było...
http://allegro.pl/item521054368_foto...na_zobacz.html
Mało tego patrząc głębiej w jego profil można znaleźć przychylne komentarze
Ten Alegrowicz to po prostu ARCYMISTRZ!!!!!. Obróbka zdjeć jest po prostu BOSKA!!!!!!! A po za tym expresowa realizacja zamówienia i osoba bardzo uczciwa. Bardzo ale to bardzo gorąco POLECAM!!!!!!
realizacja ekspresowa bo takie coś można zrobić w kilka chwil
A niepowtarzalność wynika z faktu, że sam nie wie jak do tego doszedł
zawsze jest to metoda prób i błędów ale jak widać przeważnie błędów :P
Hołd dla mistrza
Ostatnio edytowany przez xxkomarxx; 10391.Komentarz
-
Komentarz
-
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz

Komentarz