Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
Kubamanowi trzeba pokazac, bo ostatnio mial problem z zimorodkami
Komentarz
-
problem sprawiała mu raczej ich szybkość
szczerze, dla mnie to zdjęcie nie jest do śmiania się, ale do podziwiania tych ludzi... ja (chyba) nigdy nie nałożyła na siebie tego "czegoś" i wlazła po pas do wody..Komentarz
-
pod to "coś" zakłada się jeszcze piankę albo najlepiej kombinezon płetwonurka
Pomagałem się kiedyś takiemu "szaleńcowi" ubierać 
W każdym bądź razie - owoce poświęcenia są rewelacyjne: www.pawelchara.pl i www.obrazyprzyrody.plKomentarz
-
Komentarz
-
To ja może trochę zmienię temat
Zazwyczaj nie zwracam uwagi na bannery pojawiające się na różnych portalach, natomiast ostatnio zaskoczyła mnie dość spora kampania reklamowa "areny albionu" - jakiejś polskiej gry sieciowej. Nie wiem ile mogła ich kosztować ta kampania (banery m.in na NK), natomiast dyrektora artystycznego to ja bym za @@ powiesił
Widzieliście te zdjęcia?!?! Co prawda nie mam podlinkowanego banera, ale TU i TU możecie zobaczyć tapety które udostępniają... Wszystkie zdjęcia używane przez nich do promocji wyglądają mniej więcej tak samo
??:
Ps. Ciekawe ile wzięła agencja reklamowa, a ile fotograf??
Ostatnio edytowany przez kogut; 12656.Komentarz
-
Komentarz
-
Jesli chodzi o Kubamana, to on nie jedno już przeżył
http://tomaszg.pl/foto/spotkania/biebrza/img_7044.html
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Idąc tym tropem znalazłem takie foty:
Komentarz
-
No toś koledze pomógł... wiesz ilu ludzi zagląda dziennie do tego wątku? Tysiące. I mu zaserwowałeś 'Bandwidth Limit Exceeded' .pod to "coś" zakłada się jeszcze piankę albo najlepiej kombinezon płetwonurka
Pomagałem się kiedyś takiemu "szaleńcowi" ubierać 
Zmieniam na linki ale to niewiele pomoże chyba...Komentarz
-
Nie koledze tylko sobie - to moje fotki i mój hosting
Ale pewnie nie tylko ten wątek wykończył bandwich - robiłem ostatnio 2 śluby i podałem Młodym linki do galerii - pewnie rodziny przeglądały intensywie a CB wykończyło
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz