Uuaaa tak to jest jak braknie szerokiego kata.
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
DoMiNiQuE, ja mam lęk wysokości, nie zamieszczaj takich fotek bez ostrzeżenia bo prawie spadłam z fotelaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
.
Komentarz
-
Mam to samo, ale nie spadłem, bo trzymają mnie podłokietniki :PZamieszczone przez RenoDoMiNiQuE, ja mam lęk wysokości, nie zamieszczaj takich fotek bez ostrzeżenia bo prawie spadłam z fotela
.| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
-
Komentarz
-
po czym wnioskujecie ze to nikon ? jak dla mnie to to jest eos 5 z gripem VG-10 podpietym... szkla ani lampy nie potrafie rozpoznac
Komentarz
-
Na lampie jest napis i biała kropa wyglądająca jak logo MINOLTYZamieszczone przez thorinpo czym wnioskujecie ze to nikon ? jak dla mnie to to jest eos 5 z gripem VG-10 podpietym... szkla ani lampy nie potrafie rozpoznacKomentarz
-
...Komentarz
-
-
-
-
-
Ale teraz wszyscy wiedza ze trzyma Nikona F4 z gripem MB-21 i lampa SB-28...Zamieszczone przez -=Festyk=-Ludzie!Przecież to miało być zabawne zdjęcie,a nie materiał dla detektywa!Koleś stoi na poręczy,parę pięter nad ziemią,na tym się skupcie!
Wkoncu to forum onanistow sprzetowych
Jeszcze cholera tylko ten obiektyw
...Komentarz
-
Dokładnie . Wiadomo również , że jak spadnie to nie ma sensu biec na dół po sprzęt :-)Zamieszczone przez KuchateKAle teraz wszyscy wiedza ze trzyma Nikona F4 z gripem MB-21 i lampa SB-28
Wkoncu to forum onanistow sprzetowych
Komentarz

Komentarz