iPhone 4s z karta play

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • teo5ooD
    Bywalec
    • 2009
    • 136

iPhone 4s z karta play

Witajcie.

Tak się zastanawiam i może ktoś z was tak ma. Czy jak bym kupił sobie iPhona 4s na allegro i wsadził do niego karte sim play fresh to telefon funkcjonuje normalnie (chodzi mi o internet, połączenia) czy zjadało by mi z karty na tyle że się to nie opłaca poza posiadaniem darmowego internetu...
    Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 105 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|
  • cohontes
    Początki nałogu
    • 2011
    • 345

Odp: iPhone 4s z karta play

oO wybacz, ale kompletnie nieskładniowo to napisałeś i ja np. z tego nic nie rozumiem. Możesz powiedzieć o co tutaj chodzi? O porównanie ofert z playa? Bo związku z ajfonem tutaj chyba nie ma.
    5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
    X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |

Komentarz

• luciferi
      Bywalec
      • 2008
      • 181

iPhone 4s z karta play

A co ma model telefonu do taryfy? Ty wogole na dobre forum trafiles? Moze zadzwoń do play :-)

Komentarz

• wiktor2323
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 1290

Ustawiasz, żeby łączył się tylko w wypadku gdy w zasięgu jest wi-fi i nie będzie jadło kasy No chyba, że sam wejdziesz Jest oferta na karte która ma internet darmowy bez ograniczeń Sprawdź
        Facebook

Komentarz

• mk

Po co Ci play fresh? ; ) Przejdź na taryfę "na kartę" czyli darmowe smsy i polączenia w play za dyszkę aktywujesz 1gb pakiet internet na miesiąc i śmigasz bez ograniczeń ; ) Ja teraz przeszedłem do Play i sobie chwalę ; )! W Orange wykorzystywałem 250-300 mega co miesiąc na iPhonie ale mam e-mail, facebooka i inne duperele włączone ciągle i dlatego, teraz w Play nie ma takiej siły bym wykorzystał te 1gb nawet jak podłączam w podróży pod netbooka telefon by korzystać normalnie z internetu ; )

Komentarz

• teo5ooD
            Bywalec
            • 2009
            • 136

Zamieszczone przez wiktor2323
            Ustawiasz, żeby łączył się tylko w wypadku gdy w zasięgu jest wi-fi i nie będzie jadło kasy No chyba, że sam wejdziesz Jest oferta na karte która ma internet darmowy bez ograniczeń Sprawdź
            No właśnie tak się zastanawiałem Jeden normalny który zrozumiał o co chodzi ;P

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez marcinstanczak
            Po co Ci play fresh? ; ) Przejdź na taryfę "na kartę" czyli darmowe smsy i polączenia w play za dyszkę aktywujesz 1gb pakiet internet na miesiąc i śmigasz bez ograniczeń ; ) Ja teraz przeszedłem do Play i sobie chwalę ; )! W Orange wykorzystywałem 250-300 mega co miesiąc na iPhonie ale mam e-mail, facebooka i inne duperele włączone ciągle i dlatego, teraz w Play nie ma takiej siły bym wykorzystał te 1gb nawet jak podłączam w podróży pod netbooka telefon by korzystać normalnie z internetu ; )
            Chyba tak zrobię Skoro mówisz że działa

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez luciferi
            A co ma model telefonu do taryfy? Ty wogole na dobre forum trafiles? Moze zadzwoń do play :-)
            Forum odpowiednie a i dział też
            Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 105 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|

Komentarz

• ThomasVoland
              przedtem skinny500
              • 2010
              • 84

Zamieszczone przez teo5ooD
              Witajcie.

Tak się zastanawiam i może ktoś z was tak ma. Czy jak bym kupił sobie iPhona 4s na allegro i wsadził do niego karte sim play fresh to telefon funkcjonuje normalnie (chodzi mi o internet, połączenia) czy zjadało by mi z karty na tyle że się to nie opłaca poza posiadaniem darmowego internetu...
              Ciężko to rozszyfrować. Pakiet internetowy i gotowe. iPhone bez połączenia z internetem sensu wielkiego i funkcjonalności mieć nie będzie. Tylko kup bez simlocka, a nie z ominiętym/zdjętym tymczasowo czy jak to jeszcze określają na allegro.

Komentarz

Pracuję...