Woodstock 2012

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • color
    Dopiero zaczyna
    • 2009
    • 40

Woodstock 2012

Witam, wybiera się ktoś z forumowiczów? mam akredytacje, ale lecę 1 raz wiec fajnie byłoby mieć jakieś wsparcie startuje z Barlinka (Zachodniopomorskie). Myślę o sobocie, może ktoś podpowie jak wygląda opcja z parkowaniem w okolicy festiwalu? mam do wyboru moto albo auto, motorem można by próbować do moto wioski (teoretycznie bliżej do całej imprezy) z kolei autem wygodniej i więcej klamotów można zabrać. Przeglądałem archiwum ale nic ciekawego nie znalazłem na ten temat, wszelkie wskazówki i towarzysze są mile widziani/ne
    ..buy everything before you get married
  • zaitsev
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1660

Odp: Woodstock 2012

Jeśli chodzi o samochód to zostaje Ci parkowanie w samym Kostrzynie i dojście piechotą. Nie wiem jak wygląda organizacja w MotoWiosce.
    A ograniczenia wyglądają tak: Organizacja ruchu podczas XVIII Przystanku Woodstock

Do zobaczenia.

@Edit: co do MotoWioski:

UWAGA! Wjazd motocykli do wioski tylko od strony skrzyżowania ulic Sportowej i Prostej. Tylko tam żandarmeria przepuszcza motocykle. Stojąca na innych wjazdach Policja przepuszcza wyłącznie na podstawie upoważnień.
    Ostatnio edytowany przez zaitsev; 18103.

Komentarz

• color
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 40

No to pozostaje tylko modlić się o pogodę Zaitsev tylko we dwóch będziemy? chyba ze już wszyscy pojechali i nikt forum nie czyta
      ..buy everything before you get married

Komentarz

• najeli
        Uzależniony
        • 2008
        • 992

No ja tam siedziałam od środy ;-)
        www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
        C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• krolewicz
          Początki nałogu
          • 2010
          • 254

ja byłem pierwszego dnia, dla zainteresowanych parę zdjęć tutaj

No photo

Komentarz

• lare

Ech a ja nigdy nie miałem okazji pojechać :/ Ciągle coś wypadało.. Za to w przyszłym roku już nie ma przebacz !!

Komentarz

Pracuję...