To taka zmyłka dla piratów!
Portale Fotografów ślubnych
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Hmmmmm... ciekawe. Pozycja z linku jest poprawna. Bylismy w tym miejscu o tej godzinie. To bylo w poludnie czasu lokalnego 18-tego. Pozycja w poscie powyzej jest 19-tego w poludnie lokalnego - roznica czasu do kraju to 6 godzin - strefa czasowa -8 czyli +8 godzin do GMTAle tu go widać. http://www.marinetraffic.com/ais/pl/...date=lastknown
Z tym, że nijak sie ma ta pozycja, do tego co napisał Janusz Body. Chyba, że VLCC potrafi w 8 godzin przejchac 400 mil
. Dystans przejechany ok 330 Nm. Wszystko jest poprawnie. :-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Jak na łódce byliśmy w Londynie np. to przed wyjściem w miasto trzeba było uzgodnić powrót na posiłek.Wszystko jest poprawnie.
Ludzie przychodzili bowiem o różnych godzinach i każdy punktualnie.Jeden miał czas lokalny na zegarku inny jachtowy,ktoś z poprzedniego portu czas na zegarku razem z nim z koi wyciągnął,a i tacy co na rzecz używanych tabel coś sobie ustawili się znależli.
Mniej zabawne jest to przy rachunkach na wachcie
Morze uczy......między innymi tego że czas jest rzeczą względną.Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
Bo jak tak patrzę to mnie widać, a jak tak, to już nie widać. Widać mnie, nie widać mnie, widać, nie widać. Ekstra, nie ? :grin:Komentarz
Komentarz