Polska?....tak!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jazzY
    Bywalec
    • 2005
    • 116

Polska?....tak!

Polecam zwłaszcza tym, którzy dla pojęcia 'Polska' używają zamiennie zwrotu: 'W tym kraju'...
    Filmik pozytywny..

.

• _igi
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2035

Przesłanie może i pozytywne, ale montaż tego jest koszmarny, fatalny, okropny, beznadziejny i zły. Ledwo się to ogląda. Jak na wizytówkę kraju, to troszkę słabo
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

• 4kwiatek
      Bywalec
      • 2006
      • 232

Hi...
      Zamieszczone przez _igi
      Przesłanie może i pozytywne, ale montaż tego jest koszmarny, fatalny, okropny, beznadziejny i zły. Ledwo się to ogląda. Jak na wizytówkę kraju, to troszkę słabo
      A już myslałem że to ja mam ADHD i nie mogę się skupić .

Można by z tego zrobić kilka krótszych i lepszych spotów.. ale ja się pewnie nie znam..

Pozdrawiam...

Komentarz

• _igi
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2035

Zamieszczone przez 4kwiatek
        Hi...

A już myslałem że to ja mam ADHD i nie mogę się skupić .

Można by z tego zrobić kilka krótszych i lepszych spotów.. ale ja się pewnie nie znam..

Pozdrawiam...
        Napisałem tamten komentarz jak dopiero zacząłem to oglądać. To produkcja z tego roku. Czołówka, układ scen, wycinanie ludzi (!), wszechobecne trybiki, żołnierze, fotoplastikon, tryby, no i ta muzyczka na końcu...

Starałem się zbytnio nie czepiać, ale to jest po prostu żenujące i beznadziejne do cna, naprawdę nie rozumiem, dlaczego do tak dużego projektu wzięli ekipę zaprawioną w filmach z wesel sprzed 20 lat?!
        5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

Pracuję...