Tylko proszę nie sprowadzać dyskusji do "problemu z wysuwającym się tubusem".
Test na inteligencje. Wersja dla fotografów.
Zwiń
X
-
-
Hm, to dobrze, że tą osobą w parku nie był facet
wtedy to mielibyśmy większy problem haha
Canon: 550D + BG-E8 / 18-135 IS / 50 1.8 II*/ 100-400 4.5-5.6 L IS USM/ cpl, uv i inne.
*[in progress]
Komentarz
-
taka naga kobieta w parku z aparatem napewno zjmuje się fotografią otworkową
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.Komentarz
-
-
Podchodzi fotograf do nagiej kobiety w parku i mówi :
Hey co tam robisz?
a kobieta na to :
Naświetlam błonę
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.Komentarz
-
-
Czyli reasumując- stała naga, młoda, nieletnia dziewczyna, w parku z nikonem na szyi, z długim paskiem i z pudełkiem zapałek oraz z dwoma obiektywami z których jeden to na pewno mega-zoom... a dookoła sześciu facetów i jeden... fotografOstatnio edytowany przez bucefal14; 17376.Ludzie listy noszą...Komentarz
-
bucefal14 Jak tak patrzeć na ten temat to chyba tak było.:-DDopiero zaczynam.
Canon EOS 550D + Canon 18-55 mm f/3.5-5.6 IS + Canon EF 50 mm f/1.8 II + karta SanDisk SDHC Extreme 8GB class 10 + Lowepro SlingShot 302 AW
sigpicKomentarz
-
i ja , ja jestem zboczeńcem bo patrzyłem na kobieteMasz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.Komentarz
-
To prawda, stoi naga kobieta z aparatem, ale to nie jest test na intelygiencję ani bajka Andersena tylko akcja prewencyjna NYPD.
Ona nie stoi w parku, tylko na 34 Street/ 9th Av. w Nowym Yorku pod sklepem B&H, gdzie okoliczni mieszkańcy skarżyli się od dawna na gromadzące się tam "flash mobs" agresywnych i bezwstydnych onanistów sprzętowych.
Nie jest to nieletnia z aparatem ortodontycznym tylko sierżant Amanda Squirrel z wydziału Vice NYPD z Nikonem. Nieistotne za które body kto się złapie, będzie aresztowany za obmacywanie.Ostatnio edytowany przez pan.kolega; 16861.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz