Kalkulatoro-myszko-klawiatura numeryczna od Canona
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ciekawe czy będzie miała programowalne przyciski?7D+BGE7, 10-22, 24-105L, 100L, 70-200L II, TCx2III, 580II. -
przyda się do....
... no właśnie, do czego??Canon EOS 30D | C 28-135mm f3,5-5,6 | C 28mm f1,8 | C BG-E2
Zdjęcia robię, tylko trochę się wstydzę
Komentarz
-
a mowicie ze nowosci od canona nie ma !!!!!!R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 MaxKomentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
no to można teraz GO wyliczyć na sprzęcie canona
lub na szybko ile brać za zdjęcia
jest jeszcze bzdura tygodnia na tvn turbo?A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
Komentarz
-
Mam taką myszkę, pudełko jest jak od lustrzanki...Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Wy sie smiejecie, a ja jako czlowiek, ktory nie potrafi zyc bez numerycznej, chetnie bym kupil myszko-numeryczna. Oszczednosc miejsca genialna + szybki dostep do numerycznej. Z drugiej strony, cos mnie ta ergonomia nie zacheca.Komentarz
-
Ergonomia to takie pojęcie wymyślone przez profesorów z wydziału Wzornictwa Przemysłowego. Jest po to abyś miał się do czego przyzwyczajać. :-DNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Oj nie
Czasami te brzydko wygladajace myszki swietnie leza w reku, a te piekne oplywowe i "ergonomiczne" z nazwy sa okrutne nie tylko dla nadgarstka ale i calej dloni.
Komentarz
-
Tylko, że to nie jest klawiatura numeryczna a sam kalkulator wbudowany w myszkę. Tak mi się zdaje.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
Komentarz