Popielniczka MarkII

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jacek_73
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 2587

To by musiało ONO być ręcznie kręcone na udzie...przez samego Fidela
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• _igi
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2035

Pomysłowe, kiedyś sobie zrobiłem papierośnicę z iPod'a (padła biedakowi płyta główna i był do kasacji), ale na coś takiego bym nie wpadł...
      5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Komentarz

• wabo
        • 2007
        • 14

świetne a są nikony?

Komentarz

• dinderi
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3028

Zamieszczone przez Sergiusz
          Co tam 1200... ja nie zrobiłem jednego. Nie ustawił ostrości. I to nie to, że nie trafił. Po prostu nie ustawił. Obiektyw był Sigma 50mm f 1,4 obiekt był statyczny a oświetlenie marne. Mam na to świadków. :-D
          Kupiłeś Canona?
          Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
          09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Sergiusz
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2708

Nie, ale wziąłem raz do rąk. Nawet dwa, kiedyś dostałem do testowania a nawet trzy licząc premierę. Tak to sprzęt super gdyby nie ta ostrość.
            Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• dinderi
              Pełne uzależnienie
              • 2009
              • 3028

Zamieszczone przez Sergiusz
              Nie, ale wziąłem raz do rąk. Nawet dwa, kiedyś dostałem do testowania a nawet trzy licząc premierę. Tak to sprzęt super gdyby nie ta ostrość.
              Nie wiem, czy akurat mnie Pan Bóg obdarzył szczególnymi łaskami, że nie znajduję w swoim egzemplarzu 99% wad, o których pisuje się na forach internetowych.
              I czy to łaska od Boga, czy "jeden na milion", wyjątkowy, prawidłowo działający sprzet.
              Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
              09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Sergiusz
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2708

Do wszystkiego można się przyzwyczaić. A tak na poważnie to pewnie przypadek, że nie ustawił ostrości. Jak zacząłem zastanawiać się kiedyś na poważnie nad 5DM II z obiektywem 24-105mm to nie gdzie indziej jak tutaj dowiedziałem się, że to najgorszy z możliwych wybór obiektywu. Trochę szkoda bo bym miał komplet: Olympus, Nikon i Canon.
                Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

Pracuję...