Ja się zastanawiam co bym kupił mając wystarczający zapas lub może nadmiar ecipeci. W grę wchodzi Bentley Continental GT i Aston Martin DB9. Aston ostatnio podpadł za fuzję z Toyotą i coraz częściej zaglądam na stronę Morgana. Ciekaw jestem co byście zrobili na moim miejscu? Bo nigdy nie wiadomo a jak wiemy fortuna kołem się toczy.
Bentley Continental czy Aston Martin?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Może Canona?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Komentarz
-
-
-
-
-
Jak dla mnie zdecydowanie DBStrothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
pomimo ze dotyczy samochodow, to pytanie jest tak 'trafne' jak nieraz zadawane tu na forum w stylu
'co kupić 35mm 1.4, czy 70-200 2.8 IS'
to ja Ci odpowiem stylem tego forum:
kup dwa, pomacaj, wybierz który Ci się bardziej podoba, a drugiego sprzedaj. jak kupisz używane to niewiele stracisz przy odsprzedaży
Ostatnio edytowany przez Loome; 18670.Komentarz
-
ostatnie zdanie powinno być podsumowaniem każdego wątku sprzętowegoA może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
Po co taki minimalizm nie lepiej od razu przesiąść się do Learjet85.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
zdecydowanie nowy Bentley Continental GT , a jeśli Aston to nowy Virage kompromis między db9 /dbsEOS + L i kupa gratów ...Komentarz

Komentarz