Dowcipy nie o fotografii
Zwiń
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Koleżanka, która zrobiła tę reklamę, właśnie pali się ze wstydu
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
komentaż mojej żony:
Ciekawe ile to waży? Do rajana go pewnie nie wpuszczą.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
Ma większą skuteczność niż RAR.http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mAAxcnGXODI
komentaż mojej żony:
Ciekawe ile to waży? Do rajana go pewnie nie wpuszczą.
Komentarz
-
Ale co w tym dowcipnego?
Jak koleś zmieści jeszcze do niewiele większego plecaka 15 konserw turystycznych, kocher, kurtkę przeciwdeszczową i pół namiotu (drugie pół niesie druga osoba), to będzie dobry...Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
trothlik
-
-
pozdro.,
m.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
-
przecież to już kalectwo....
jak to się u mnie w technikum mówiło
"Duża klatka mały ptaszek"trothlik
-
Powiekszyc trzeba po otwarciu
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz

Komentarz