Dowcipy nie o fotografii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marecky
    Bywalec
    • 2010
    • 128

Mały chłopiec wchodzi do sypialni rodziców i widzi, że jego matka siedzi na ojcu i podskakuje. Matka zauważyła swego syna i gdy on wyszedł zsiadła
    szybko z ojca, ubrała się zaniepokojona tym, co mógł zobaczyć, poszła się
    dowiedzieć, co naprawdę widział.
    Syn spytał:- Co robiłaś tatusiowi, mamusiu?
    - Wiesz, jaki twój tata ma wielki brzuch?
    - Tak, rzeczywiście ma.
    - Widzisz, czasami pomagam mu go spłaszczyć ..
    Chłopczyk na to: - Tylko marnujesz czas, to nigdy nie zadziała...
    Mamusia, skonfundowana, spytała:- Dlaczego tak uważasz, synku?
    - Bo za każdym razem, jak idziesz na zakupy, to pani Tereska z drugiej strony ulicy przychodzi, klęka w sypialni przed tatusiem i nadyma go znowu!

Komentarz

• namoamo
      Uzależniony
      • 2009
      • 928

"Rozalia Mancewicz zapytana o to, ile oktanów ma etylina 95, odpowiedziała sprytnie: Nie pamiętam, ponieważ dawno już miałam lekcje w liceum."

Flickr

Komentarz

• Handelson
        Uzależniony
        • 2009
        • 789

Zamieszczone przez Husky
        Re-we-la-cja!!!

Komentarz

• trolluch
          Bywalec
          • 2009
          • 100

Zamieszczone przez dinderi
          !@#$%^& niedługo będzie post pod postem http://canon-board.info/showthread.p...620#post904620
          I po co to pisać, skoro nikt się nie przejmuje?

Zamieszczone przez Handelson
          Re-we-la-cja!!!
          http://canon-board.info/showpost.php...postcount=3864
          coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie

Komentarz

• krystian123
            Bywalec
            • 2008
            • 164

Kowalski zmarł i oczywiście trafił do piekła. Tam przywitał go Diabeł i oświadczył że Piekło jest teraz miejscem bardziej miłym i gościnnym i że może wybrać z 3-ech rodzajów tortur. Cykl każdych tortur trwa 1000 lat i może on wybrać dowolny rodzaj jako pierwszy. Kowalski poszedł z Diabłem do hallu gdzie za stopy powieszony był Jon i był tam biczowany łańcuchami. Kowalski kazał Diabłu minąć to miejsce. Dalej doszli do sali gdzie powieszony był Brian za ramiona i biczowano go batogiem uplecionym z ogonów kotów. Znowu Kowalski przecząco pokręcił głową. W końcu doszli do Józefa przywiązanego do ściany zupełnie golutkiego. Wspaniała kobieta robiła na nim seks oralny.
            Kowalski rzekł: "Tak to jest miejsce gdzie chce zacząć."
            Diabeł na to: "Jesteś pewny? To trwa aż przez 1000 lat, zdajesz sobie sprawę z tego?"
            "Tak jestem pewien jest to miejsce."
            "OK" powiedział Diabeł. Podszedł do pięknej blondynki, puknął ją w ramie i rzekł: "Tu jest twój zmiennik."

Komentarz

• caveman
              Bywalec
              • 2007
              • 239

Prezydent, złodziej i pracownik telekomunikacji trafili do piekła.
              Złodziej prosi diabła - mogę zadzwonić do swoich kolegów, pożegnać się ?
              - Tak, możesz - mówi diabeł - tylko będzie Cię to drogo kosztować - ile będziesz rozmawiał minut, tyle dni będziesz siedział na rozgrzanej patelni .
              Złodziej zgadza się, bierze komórkę, dzwoni, rozmawia pół godziny - i siada na 30 dni na rozgrzaną patelnię Następny prezydent- prosi diabła:
              - Daj mi zadzwonić do swoich ministrów, musze wydać ostatnie rozporządzenia, zgadzam się na opłatę.
              Diabeł daje mu komórkę, ten rozmawia godzinę - i siada na 60 dni na rozgrzaną patelnię.
              Pracownik telekomunikacji tez prosi:
              - Diable, daj mi proszę zadzwonić- muszę porozmawiać z kolegami, mam niewystawione TELki, nie zamknięte reklamacje, niewysłanych monterów- zgadzam się na zapłatę.
              - Proszę bardzo - mówi diabeł - i daje komórkę . Pracownik telekomunikacji rozmawia godzinę, dwie, trzy, pod koniec czwartej skończył i oddaje diabłu komórkę . Diabeł go wypuszcza, nie chce żadnej zapłaty .
              Ci dwaj, co już siedzą na patelniach , pytają diabła:
              - Panie diable , dlaczego na nas nałożyłeś opłatę, a na Pracownika telekomunikacji nie??
              Na to diabeł :
              - Bo telefony z piekła do piekła są za darmo..

Komentarz

• Tezet-gdynia
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 1283

trolluch,

Przeciez Handelson zacytowal a nie wkleil ponownie
                www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• trolluch
                  Bywalec
                  • 2009
                  • 100

O w mordę, przepraszam. Ślepnę na starość
                  coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie

Komentarz

• miszaqq
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 678

Eleven !!

EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• czarny1999
                      Bywalec
                      • 2008
                      • 119

Zamieszczone przez miszaqq
                      prawie sie poplakalem....

Komentarz

• krystian123
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 164

komentarz jednego z czytelników portalu gazety olsztyńskiej

Magister83 16 grudnia 2010 12:57:58
                        Uwaga na oszustki! OSTRZEŻENIE !! Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło dwudziestki przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył ? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia... no wiecie ... Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza, w tym czasie druga kradnie Twój portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę

Komentarz

• zaitsev
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 1660

Tescowianki. :-)

Komentarz

• dinderi
                            Pełne uzależnienie
                            • 2009
                            • 3028

Jakby jakaś dziewczyna szukała taniego mieszkania we Wrocławiu
                            Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                            09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Gryźli
                              Dopiero zaczyna
                              • 2010
                              • 37

Canon

Komentarz

• Marcinsxx
                                Dopiero zaczyna
                                • 2006
                                • 34

Bóg najpierw stworzył mężczyzne. Spojrzał na swoje dzieło i pomyslał głosno
                                -piekny, bardzo udany
                                Potem stworzył kobiete, obejrzał dokładnie i ze skrzywiona miną rzekł
                                -a ty bedziesz musiała sie malowac...

- Co powiedział huragan do palmy kokosowej...?
                                -"To nie będzie zwykłe dmuchanie, moja droga."

Pod luksusową restauracje podjeżdża Rolls-Royce, wysiada z niego piękna kobieta oraz facet ze strusiem na smyczy. Z restauracji wybiega kelner i, nie dając po sobie poznać, że coś tu niezwykłego, prowadzi całe towarzystwo do stolika. Podaje kartę i pyta się:
                                -Co pani i pan zamawiają?
                                Tu następuje zamówienie. Następnie kelner:
                                -A co dla strusia?
                                -A dla strusia nic.
                                -Jak to proszę pana, strusie również obsługujemy.
                                -Dla strusia nic, bo struś ma karę.
                                -Hmm, a mógłbym się dowiedzieć z jakiego powodu.
                                -Wie pan, było to tak: wybrałem sie na ryby, pierwszy zarzut i od razu złota rybka na haczyku. No więc standardowe trzy życzenia. Po pierwsze chciałem być bogaty i jak pan z pewnością zauważył nie brakuje mi kasy, po drugie zapragnąłem mieć piękną kobietę i jak pan widzi jest takowa przy moim boku, i na koniec zachciało mi się mieć wielkiego ptaka.
                                http://picasaweb.google.pl/MarcinSX

Komentarz

Pracuję...