Dowcipy nie o fotografii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

a mnie śmieszy. ale to może dlatego, że trochę starszy niż Ty jestem
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• Zielony
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2928

Gość ma miszcza iczek! Masz dużo takich znajomych?
      sigpic

Komentarz

• Zielony
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2928

http://asp.sztab.boczek.wrzuta.pl/fi.../bachelorparty
        sigpic

Komentarz

• aptur
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3837

Historia z morałem

Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąść ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego,pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się,miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek. Nigdy nie zachowywała się tak kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie będę żonaty,ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jedeneg o słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie,nie będę czekać długo" Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!"

Morał: Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• stdanielo
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1081

www.kondereszko.pl
            https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• muflon
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 6763

Szczyt bezczelnosci: zaglosowac na PIS i wyjechac do UK
              zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• miszaqq
                Uzależniony
                • 2006
                • 678

Zamieszczone przez muflon
                Szczyt bezczelnosci: zaglosowac na PIS i wyjechac do UK
                Tak, bo teraz rzad jest w kraju a narod na uchodzctwie
                EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• zabol
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 643

Komentarz

• Robson01
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1574

Zbliża się lato i czas urlopów: http://www.allegrofun.pl/item-3i166818182.html
                    A to coś z innej beczki: http://www.allegrofun.pl/item-3i165124942.html
                    Canon
                    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Danon
                      Coś już napisał
                      • 2004
                      • 80

Ostatnio edytowany przez Danon; 310.

Komentarz

• stdanielo
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1081

LOKOMOTYWA

Stoi na stacji lokomotywa,
                        która ma jeździć na biopaliwa.
                        Chciałaby jechać, ale nie może,
                        bo to po pierwsze wypada drożej,
                        po drugie, skutkiem jakichą przekrętów,
                        w kraju brak kilku biokomponentów,
                        a jak się kupi je z zagranicy,
                        to będą stratni polscy rolnicy.
                        Po trzecie spalin skład tak się zmienia,
                        że wzrosną wokół zanieczyszczenia ,
                        po czwarte jazda ma wpływ szkodliwy
                        na biedny silnik lokomotywy...
                        Takich zagrożeń jest ze czterdzieści,
                        sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści.
                        Lecz choćby przyszło ekspertów tysiąc,
                        a każdy gotów nie tylko przysiąc,
                        lecz także dowieść w uczonych pracach,
                        ze ta ustawa się nie opłaca,
                        to ją ochoczo przegłosowali
                        znaczną większością Wysokiej Sali
                        zlobbingowani nasi posłowie,
                        co kłopot mają z olejem.
                        W głowie.

Nagle gwizd nagle świst
                        spaliny buch
                        koła w ruch
                        najpierw powoli jak żółw ociężale
                        na biopaliwie silnik odpalił
                        turkoce, łomoce coś stuka i puka
                        to tłoki tak wala
                        korbowód się grzeje
                        i strzela coś w rurę
                        coś dziwnego się dzieje
                        obroty nierówne
                        zawory już dzwonią
                        a z rury zajeżdża
                        ziemniaczanych placków wonią
                        Ruszyła maszyna po szynach ospale
                        bo biopaliwo jest na gorzale
                        i biegu przyśpiesza i
                        gna coraz prędzej
                        lecz silnik wręcz wyje
                        i grzeje się częściej
                        i zgrzytów w silniku
                        znieść już nie sposób
                        i wszystko czerwone
                        się nagle zrobiło
                        i lokomotywę rozpier...ło
                        www.kondereszko.pl
                        https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Zielony
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 2928

Ciekawe czym koleś zabezpiecza jaja

Ma chłopak zacięcie...

Kiedyś ktoś zapodawał filmik z Indii czy skądś tam, tutaj podobnie...
                          http://www.unf-unf.de/video/verkehr-in-shanghai.html

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Śmiejecie się z polskiego kiczu...
                          http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs

Ten koleś też ma zacięcie, skubany...

O! ten też...

Jak ukołysać do snu kurę..

No i kino mocnych wrażeń
                          http://www.youtube.com/watch?v=NjDMfNSJICU
                          Ostatnio edytowany przez Zielony; 2434. Powód: Automerged Doublepost
                          sigpic

Komentarz

• rysib
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 281

DOROCZNY TEST "CZY JESTES GEJEM ?!?"

Sprawdź czy już jesteś gejem.
                            Dla kobiet - informacyjnie
                            Dla Mezczyzn - celem sprawdzenia

1. Jeżeli jesteś powyżej 30-tki i masz kaloryfer (sześciopak, czy
                            jak to tam zwać) w miejscu brzucha, jesteś gejem. Oznacza to, że
                            nie wychlałeś odpowiedniej ilości piwska siedząc z kumplami w
                            pubie tylko spędziłeś ten czas na jakichś calaneticsach-sriksach
                            i (o Boże) diecie.

2. Jeżeli masz kota, jesteś gejem. Kot jest jak pies, tylko
                            strasznie gejowaty. Wiecznie się wylizuje, ale nigdy nie
                            podrapie. Jest delikatny w dotyku, no może poza cholernymi
                            pazurami, i miaaauuuczy żeby mu dać jeść. I pomyśl jak wołasz
                            psa... "Kiler, chodź tu! Do nogi Kiiiileeer!, a jak kota...
                            "Puszuś, chodź do taty... no chodź, kochany kotek". Jeeezuu,
                            jesteś klinicznym przypadkiem.

3. Jeżeli jesz lizaki, landrynki, i temu podobne ssaki, możesz
                            być pewien, jesteś królem gejów. Facet powinien ssać: żeberka z
                            grilla, palce jak zje golonkę, surowe ostrygi i cycki. Wszystko
                            pozostałe to tylko trening do ssania El Dicko.

4. Jeżeli nie potrafisz zalatwić się w miejskiej toalecie, albo
                            wyszczać w kiblu na parkingu jesteś na prostej drodze do
                            gejowskiego związku. Wszyscy to wiedzą: Kibel, to... "it's a
                            man's world". Walimy klocka gdzie nam na to przyjdzie ochota.

5. Jeżeli pijesz bezkofeinową kawę z odtłuszczonym mlekiem jesteś
                            ciotą.
                            Kawa jest po to by być mocną i aromatyczną. Nigdy facet nie
                            zamówi podwójnej Latte z mlekiem 0% i nigdy, przenigdy nie wie
                            jak smakuje słodzik. Jeżeli trzymaleś kiedykolwiek NutraSweet w
                            ustach, możesz tam również trzymać wiesz co.

6. Jeżeli znasz nazwy więcej niż sześciu kolorów albo czterech
                            różnych deserów, równie dobrze możesz dać na swoim tyłku info:
                            "wjazd wolny".
                            Normalny facet nie ma w swoim mózgu wystarczająco miejsca na temu
                            podobne duperele, pamietając nazwiska wszystkich zawodnikow w
                            pierwszoligowych klubach większosci europejskich krajow, do tego
                            F1, NHL, NASCAR i PGA.
                            Jeżeli wiesz co to jest "chartreuse" albo chodzisz do stylisty,
                            jestes pedziem. O! I jeśli znasz jakąkolwiek nazwę materiału (za
                            wyjatkiem jeansu).

7. Jeżeli prowadzisz samochod z dwoma rękoma na kierownicy jesteś
                            gejem.
                            Prawdziwy facet kładzie na kierownicy drugą rękę tylko po to żeby
                            zatrąbić na wolno jadącego frajera przed nim. Resztę czasu ręka
                            spędza przełączając CD, trzymając hamburgera lub piwo albo bawiąc
                            się kociakiem na siedzeniu obok.

8. Jeżeli lubisz romantyczne komedie lub francuskie filmy,
                            mon-frere, vous etes le Gay! Jedyny moment kiedy jest to
                            akceptowalne jeżeli robisz to z kobietą, która wie jak odpłacić
                            za to poświęcenie. Jeżeli oglądasz to sam, lub z kolegą jest to
                            rezultatem SGS (Syndrom Geja Samoistnego), co niestety...
                            przydarza się.

Rząd zagwarantował już wybudowanie dodatkowych kościołów, które
                            zapewnią kibicom wszystkich drużyn miejsca gdzie w spokoju i ciszy
                            będą mogli pomodlić się o sukces swojej drużyny, ponadto PiS oraz
                            Radio Maryja zapewnili już teraz właściwą ochronę mistrzostw. W
                            pogotowiu do walki z najbardziej krewkimi kibicami czekają oddziały
                            doskonale przeszkolonych Moherowych Beretów zdolnych do
                            przeprowadzania skutecznych akcji zaczepno-sabotażowych. Są one
                            wyposażone w najnowszy sprzęt zakupiony od USA: różaniec do
                            smagania po plecach oraz wodę święconą i krucyfiks. Na specjalne
                            zlecenie premiera minister Roman Giertych zapewnił ujednolicone
                            uniformy-mundurki dla trenerów, masażystów i zawodników biorących
                            udział w ME 2012. O maskotkę mistrzostw zadbał Ojciec Imperator a
                            będzie nią wielka chodząca skarbonka. Datki zbierane będą na
                            organizacje meczu finałowego, który odbyć się ma na Rynku w
                            Toruniu.
                            Premier i prezydent IV RP wspólnie ułożyli hymn mistrzostw pod
                            tytułem "Wolska", który wykona Irasiad wspólnie z Dodą. W
                            kuluarach sejmowych już dzisiaj wiadomo, że Pan Prezydent Kaczyński
                            oraz poseł Macierewicz sporządzili listę osób (oficjeli, piłkarzy,
                            trenerów) którzy byli przeciwni organizacji ME 2012 w Polsce. Pełna
                            lista (imię, nazwisko + pseudonim) będzie opublikowana w dniu
                            rozpoczęcia mistrzostw a osoby zawarte w spisie będą miały
                            dożywotni zakaz wjazdu na teren IV RP.

TVN wspólnie z politykami koalicji obiecują, że już od dzisiaj
                            ruszy budowa studia ME 2012 Live, które przeprowadzi na żywo
                            relację z szatni i jadłodajni zawodników. Ma o to zadbać doskonały
                            system pluskiew w zupach i przewodów w makaronach. Konferansjerami
                            studia ME 2012 Live będą Jolanta Kwaśniewska (która w przerwach na
                            reklamę będzie wyjaśniała na czym polega spalony) oraz Józef
                            Oleksy, który aby wzbogacić swój komentarz, już dzisiaj zobowiązał
                            się, do wypicia pół litra wódki przed każdą transmisją LIVE.

Na zlecenie Pana Jarosława Kaczyńskiego mają powstać na czas
                            trwania mistrzostw specjalne sądy 24 godzinne, które będą karać
                            zawodników za czerwone kartki oraz brzydkie wyrazy użyte podczas
                            meczu. Minister Lepper zadeklarował już teraz, że nie będzie
                            organizował blokad dróg krajowych i lokalnych. W największych
                            miastach Polski zostaną zorganizowane specjalne wiece i pochody
                            poparcia dla występu naszej reprezentacji na ME 2012, premier
                            desygnował jako osobę odpowiedzialną za organizację dopingu dla
                            białoczerwonych posła Wierzejskiego oraz bojówki młodzieży
                            wszechpolskiej. Gotowy jest już również zespół Cheerleaderek w
                            składzie Renata Beger, Danuta Hojarska oraz Zyta Gilowska.
                            Dziewczęta swoim tańcem będą rozgrzewały kibiców przed, w trakcie i
                            po meczu.
                            Ostatnio edytowany przez rysib; 4553. Powód: Automerged Doublepost
                            Pozdrawiam Rysiek

Komentarz

• Arek Piekarz
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 334

Zamieszczone przez rysib
                              DOROCZNY TEST "CZY JESTES GEJEM ?!?"

6. Jeżeli znasz nazwy więcej niż sześciu kolorów (...), równie dobrze możesz dać na swoim tyłku info:
                              "wjazd wolny".
                              Lepiej to zrobię

A ode mnie filmik:
                              http://www.youtube.com/watch?v=GGBHfXPqbgI&NR=1 Zlatko, the 6-6-6!
                              Ostatnio edytowany przez Arek Piekarz; 6492.
                              40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
                              Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
                              Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
                              Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Komentarz

• Loram
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 325

Pamiętacie jak niedawno dałem screena z ZUMI z nieznaną ulicą w poprzek Rynku w Krakowie?

No to teraz onet lokalizator poszedł ich ślady Pewnie używają tego samych danych wejściowych

W końcu krakowski Rynek jest tak mało znanym miejscem, że łatwo tam o pomyłki
                                MichalRamza.pl / FOTOGALICJA.PL

O mnie...

Komentarz

Pracuję...