Fotografia ślubna - polecane linki

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PrzemQs
    Bywalec
    • 2008
    • 117

Przemek Białek- szczerze jak przeczytałem ten temat i zobaczyłem że jako przeciwieństwo "Kicz Projektu" sam bedac autorem tematu podajesz swoją stronę to mnie to troche hmmm zamurowało(i nie twierdze że Twoja galeria nie jest dobrym przykładem lecz skromności w tym za grosz...)... Rozumiem jakbyś podał kogoś świetnego a potem ewentualnie Ktoś inny poleciłby Ciebie było by i skromnie i przyjemnie... Świetny pomysł na temat lecz tytuł powinieneś zmienić....

POZDROWIENIA
    Enter the Workshop

Komentarz

• Przemek Białek
      Uzależniony
      • 2004
      • 832

Zamieszczone przez PrzemQs
      Przemek Białek- szczerze jak przeczytałem ten temat i zobaczyłem że jako przeciwieństwo "Kicz Projektu" sam bedac autorem tematu podajesz swoją stronę to mnie to troche hmmm zamurowało(i nie twierdze że Twoja galeria nie jest dobrym przykładem lecz skromności w tym za grosz...)... Rozumiem jakbyś podał kogoś świetnego a potem ewentualnie Ktoś inny poleciłby Ciebie było by i skromnie i przyjemnie... Świetny pomysł na temat lecz tytuł powinieneś zmienić....

POZDROWIENIA
      ale wy chyba nie czytacie tego co jest napisane, albo swoja strona albo strona obcego fotografa, ja wystwilem swoja chcac sie dowiedziec co sadza o niej inni uzytkownicy, nie rozumiem calkowicie po co te domysly lub sugerowanie ze chce sie reklamowac, gdybym mial taki zamiar zrobil bym to osdbisice w galerii, sadze ze znajda sie osoby nie tylko te ktore wszedzie szukaja sensacji a te ktore chca ten watek rozwijac i maja ochote co napisac i cos ciekawego innym pokazac
      dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
      "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• Parteq
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1159

Przemek Białek- szczerze jak przeczytałem ten temat i zobaczyłem że jako przeciwieństwo "Kicz Projektu" sam bedac autorem tematu podajesz swoją stronę to mnie to troche hmmm zamurowało(i nie twierdze że Twoja galeria nie jest dobrym przykładem lecz skromności w tym za grosz...)
        Hm,

Nie wiem czy zmieniono tytul tego watku, ale wydaje mi sie ze chyba nie zrozumiales do konca intencji autora.

Wielokrotnie jest tak ze sporo osob komentuje i poucza nie wystawiajac swoich prac co oceny. Kiedy zas to robia - zarzuca sie im brak skromnosci..
        Ze skrajnosci w skrajnosc.

Szacunek dla autora ze sam sie wydal do publicznej oceny.
        Z Twojego zas postu mozna tylko wywnioskowac ze nie uwazasz go za dobrego fotografa slubnego. Moze jakos rozwiniesz temat?

Pozdrawiam

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• artprof
          Bywalec
          • 2007
          • 126

dżizus, jeszcze się wątek nie rozwinął, a już skaczecie sobie do oczu....
          kolega Przemek zaproponował kontr-wątek, pomysł bdb na odreagowanie tasiemca o kiczu, a że autor bierzącego tematu zna wartość swojej pracy (i słusznie) poddał ją pod ocenę i krytykę. zamierzeniem jest prezentacja dobrej i bardzo dobrej fotografii.

pozdr.

Komentarz

• giltoniel
            Coś już napisał
            • 2008
            • 97

zgadzam się, że pomysł fajny . Ja proponuję tego autora: http://www.zomer.pl/ . Mój Krajan ale gościa nie znam, galerię pokazała mi znajoma i zrobiła na mnie duże wrażenie. Widziałem nawet gdzieś w sieci powielaczy wielu jego pomysłów Trochę mnie tylko technika wykonania strony drażni

Komentarz

• Przemek Białek
              Uzależniony
              • 2004
              • 832

Zamieszczone przez giltoniel
              zgadzam się, że pomysł fajny . Ja proponuję tego autora: http://www.zomer.pl/ . Mój Krajan ale gościa nie znam, galerię pokazała mi znajoma i zrobiła na mnie duże wrażenie. Widziałem nawet gdzieś w sieci powielaczy wielu jego pomysłów Trochę mnie tylko technika wykonania strony drażni
              Artur prezentuje wysoki poziom, oczywiscie jest to bezdyskusyjne, jedynie jego obrobka jest za delikanta jak na te czasy

Komentarz

• Cichy
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 7450

Zamieszczone przez Przemek Białek
                jako pierwszy podaje siebie
                Pomysł na wątek może i dobry, ale podawanie własnej strony to już troszkę przeginka
                O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• marekb
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2273

Zamieszczone przez Cichy
                  Pomysł na wątek może i dobry, ale podawanie własnej strony to już troszkę przeginka
                  no a niby co złego w tym że Przemek się chce reklamować, a przy okazji dowiedziec się co o nim myslą- lub odwrotnie...?? każdy sposób jest dobry, jak będę chciał, a bedzie to skuteczne to se tatu z adresem strony na zadzie prosiaka zrobię i na miasto puszczę by w końcu jakiegos klienta złapać...;-)
                  !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                  Artur prezentuje wysoki poziom, oczywiscie jest to bezdyskusyjne, jedynie jego obrobka jest za delikanta jak na te czasy
                  no Przemek z całym szacunkiem, ale to jakaś bzdura co piszesz... bo co bo winiety nie dodaje...?? Dla mnie Artur to naprawde wysoka pólka...
                  Ostatnio edytowany przez marekb; 4878. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Przemek Białek
                    Uzależniony
                    • 2004
                    • 832

Zamieszczone przez marekb
                    no a niby co złego w tym że Przemek się chce reklamować, a przy okazji dowiedziec się co o nim myslą- lub odwrotnie...?? każdy sposób jest dobry, jak będę chciał, a bedzie to skuteczne to se tatu z adresem strony na zadzie prosiaka zrobię i na miasto puszczę by w końcu jakiegos klienta złapać...;-)
                    madre slowa Maro,
                    no Przemek z całym szacunkiem, ale to jakaś bzdura co piszesz... bo co bo winiety nie dodaje...?? Dla mnie Artur to naprawde wysoka pólka...

nie zle mnie odczytales dla mnie jest za delikanta obrobka, za duzo sie naoglodalem na FFS i u siebie tylch heavy kolorow, juz takie zbocznie
                    Ostatnio edytowany przez Przemek Białek; 345. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• giltoniel
                      Coś już napisał
                      • 2008
                      • 97

nie zle mnie odczytales dla mnie jest za delikanta obrobka, za duzo sie naoglodalem na FFS i u siebie tylch heavy kolorow, juz takie zbocznie
                      ja uważam, że jest ok, nie ma przerostu formy nad treścią. Widziałem mnóstwo dobrych kadrów, które właśnie obróbka zabiła. IMO Artur z wyczuciem podchodzi do "postprodukcji"

Komentarz

• jasnezetak
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 134

mi się teamt podoba, oceniamy szkła, mamy battle, itp itd... to czemu by nie wrzocic linki fotografów ślubnych..

Napewno klienci by do nas łatwiej trafiali, wiec korzyści obustronne..

Komentarz

• rafori
                          Coś już napisał
                          • 2008
                          • 56

Popieram pomysl. W watku KICZ wiele osób wypowiadało się na temat zdjęć, prac lub (tego nie popieram) samych autorów. Tutaj Ci wszyscy, i nie tylko, mają możliwość zaprezentowania rowniez własnych prac i poddania rzetelnej i obiektywnej ocenie.

Nie zajmuję się tą tematyką więc będę bardziej obserwatorem ale tak jak z KICZU mozna bylo wnioskowac jak NIE robic zdjec, tak mam nadzieje, ze z tego watku, dowiemy sie JAK je robic. :-)

Komentarz

• Kinski
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 273

Fajny temat. Bardzo.
                            Myślę, że nie będzie działał reklamowo, bo mało który "klient" zagłębia się w forum. Jeśli już to raczej łatwiej mu znaleźć stronę poszczególnych fotografów.

lecz skromności w tym za grosz
                            Zawsze byłem jej przeciwnikiem. Sorry, ale jak się zna wartość swojej pracy, to tę skromność można sobie.. odstawić.

Żeby nie było OT: Strona siostry Kaliny - Julii:

Nie wiem czy jest u niej takie zdjęcie, na którym nie byłoby uśmiechu...

PS. Temat wątku faktycznie można by zmienić...
                            Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Komentarz

• ripek
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1486

Zamieszczone przez Parteq
                              Wielokrotnie jest tak ze sporo osob komentuje i poucza nie wystawiajac swoich prac co oceny. Kiedy zas to robia - zarzuca sie im brak skromnosci..
                              Ze skrajnosci w skrajnosc.
                              Bo to Polska właśnie. Spróbuj jeszcze zarobić na tym cokolwiek to Cię złodziejem nazwą.

Co do pomysłu na wątek niekiczowy. Wrzucenie wszystkich linków do jednego wątku = bałaaagaaan. Lepiej zrobić osobny dział galerii stricte ślubnych i wtedy 1autor = 1wątek.
                              Ostatnio edytowany przez ripek; 2691.
                              Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Przemek Białek
                                Uzależniony
                                • 2004
                                • 832

Zamieszczone przez ripek
                                Bo to Polska właśnie. Spróbuj jeszcze zarobić na tym cokolwiek to Cię złodziejem nazwą.

Co do pomysłu na wątek niekiczowy. Wrzucenie wszystkich linków do jednego wątku = bałaaagaaan. Lepiej zrobić osobny dział galerii stricte ślubnych i wtedy 1autor = 1wątek.
                                Marcin zobaczymy co na to powiedza modersy
                                bo generalnie to juz jest
                                Zamieszczone przez Kinski

Żeby nie było OT: Strona siostry Kaliny - Julii:

Nie wiem czy jest u niej takie zdjęcie, na którym nie byłoby uśmiechu...

PS. Temat wątku faktycznie można by zmienić...

No to ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec, no to teraz juz wiem po kim siostry maja talent po sobie
                                Ostatnio edytowany przez Przemek Białek; 345. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

Pracuję...