Plener w Skalnym Mieście

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzysztofbed
    Dopiero zaczyna
    • 2015
    • 16

Plener w Skalnym Mieście

Witam Wszystkich .
    Wybieram się z Parą Młodą na sesję zdjęciową do skalnego miasta w Czechach (Adršpašskoteplické skály) .Czy był może ktoś na sesji w tym miejscu i orientuje się na temat ograniczeń i cen .
    Wiadomo jak jest u nas w bardziej znanych miejscach -wejście z Parą Młodą to koszt od 100-150 zł w górę.Płaci Para Młoda ,ale chciałbym aby byli przygotowani.
    Pozdrawiam Wszystkich i liczę na jakąś odpowiedż.
  • Fotosz
    Coś już napisał
    • 2015
    • 90

Odp: Plener w Skalnym Mieście

Jak będziesz w okolicy gór stołowych to polecam sesję w błędnych skałach Sam taką robiłem w ubiegłym sezonie i z czystym sumieniem polecam. Koszt zerowy, trzeba tylko wstać bladym świtem a nawet wcześniej. Wtedy nie ma tam żywej duszy. Uwinąć się należy do ok godziny 9:00 rano bo potem walą tam tłumy.
    Fotografia ślubna Kraków - zajęcie zrodzone z pasji
    Mój blog - nie tylko tematy ślubne

Komentarz

• jerzyp
      Bywalec
      • 2013
      • 195

Byłem tam w Czechach w skalnym mieście . No prawda jest tam bajkowo, ale zwiedzających sporo i jak chcesz zrobić fotę to naprawdę trzeba było się sprężać aby wykonać zdjęcie bez turystów choć są takie miejsca gdzie bez problemu można spokojnie fotografować młodą parę . Myślę też że "Fotosz" ma dobrą poradę .
      Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII

Komentarz

• krzysztofbed
        Dopiero zaczyna
        • 2015
        • 16

Dzięki za odpowiedzi .Dziś własnie dodzwoniłem się do kasy w Skalnym Mieście i po polsku pani przedstawiła mi cenę za sesje ślubną -ok.500 zł.No cóż -zobaczymy co na to Młodzi.

Komentarz

• jerzyp
          Bywalec
          • 2013
          • 195

Tylko pamiętaj jakieś zabezpieczenie przeciw deszczowe , tam na trasie nie ma się gdzie schować przed deszczem
          Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII

Komentarz

Pracuję...